kikicka -> RE: Царски рез (21.9.2011 17:30:24)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: blond ИЗВОРНА ПОРАКА: kikitina Морам да пишам на темава дека се породив со царски рез, иако не ми беше желба, мораше така, со целосна анестезија. Сега се чувствувам како да не сум родила, го немам тоа природното чувство на мајка. Јас мислев само јас се чувствувам така. [sm=smiley13.gif] Дури кога ми го покажаа [sm=duda.gif] јас бев ладна,не осеќав ништо [sm=zmeden.gif] ниту се израдував.. Значи емоции=0 I jas se porodiv so carski i ne se cuvstvuvav taka! So spinalna se porodiv i vednas si go vidov bebeto, isto kako da sum go rodila prirodno. "Prirodnoto cuvstvo na majka" ne znaci deka go nema ako zenata se porodila so carski. Majka si e malka, makar i niz usta go rodila deteto [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jas se porodiv carski i samo sto i go slusnav vresokot placev od radost ,dok.me prashuvaa sto ti sto places a jas takvaa od radost i koga mi jastavija na lice offf neznam nemozam da opisham znaete i sami, i vo bolnica celo vreme si ja barav i si spiev so nejze na krevet si ja stavav .a toa so emociite so znam jas se mislev edno vreme kako demek ako ne dois nema povrzanost isto i so carskiot ama svativ deka si ja polnam glavata so gluposti kako moze da ne se povrzesh so tvoe bebe sto si go nosela 9m plus ispadnalo od tebe bez razlika od kade. kako sto vika Anna molly makar i niz usta majka si e majka
|
|
|
|