Snowhite RR -> RE: Широко повивање (6.9.2011 15:46:28)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet jas na Iva i stavav samo nekolku dena sirok povoj,znaci 3-4 dena,potoa ne zadrzaa vo detsko odelenie vo bolnica,tamu edna nedela bevme,nitu edna doktorka ne rece,zosto nema sirok povoj? . i eve ovaa i e 4 nedela jas ne sum i stavila,prasav pak mi rekoa kako sakas,ama koa ja nosis na ortoped stavaj i,uste eden mesec treba da pomine za otroped.a moze li porano da se odnese da ne cekam tolku mnogu??? of lele,ovoj sirok povoj starno e zbunuvacki,neznam sto da pravam. Не разбирам зошто да му ставате широк повој само кога одите на ортопед и зошто ги лажите дека му ставате редовно, а всушност не му ставате? Кого го лажите во тој случај, докторот или самите? Мислам, Анет не се однесува ова стриктно на тебе, ама ако може некоја да ми одговори, не ми е јасно што добивате ако го излажете докторот. Јас па, му ставав широко редовно, а кога одев на ортопед му го вадев, за да не губам таму време со преслекување, односно побрзо да го соблечам и да го облечам, а ако се одлучев да не му ставам, сигурно ќе му кажев дека не ставам, тоа е мој избор, нека вика колку сака
|
|
|
|