kikicka -> RE: Широко повивање (14.1.2012 11:11:19)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: *mika* Lele Andespo, alal da ti e, kako si se snasla, mene mnogu tesko mi ide :( samo mi place bebevo, i na toa se koncentrirav, i se drugo zapostaviv, stvarno neznam kako da i pravam vezbicki koga vreska i gi grci nodzinjata ??? Imate li sovet za mene?? :( Мика пошто кајнас широкиот повој немаше некој удел џабе ставав таа се виткаше ,колку цврсто да и ги ставав таа се свиткуваше[sm=smiley36.gif] ,а вежбички и правев само кога ја бањав ,после бањање,мачкање на телото масажичка убава и ус пат вежби тогаш беше мирна ,а почнам да ја облекувам врескаше а исто и повојот кога го ставав .и до 3 м и ставав после немаше потреба. И јас како тебе време за ништо ,се со [sm=duda.gif] бев и цело време ме измачуваше мислата дека не правам доволно вежби на колкчињата и демек ке и е нешто али ете супер испадна се,затоа не се нервирај дека нон стоп не и правеш вежби кога можеш тогаш ,некогаш и докторите и премногу информации не збунуваат и ние премногусе замараме ,али нормално бидејќи сакаме се нај за [sm=duda.gif].
|
|
|
|