Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Децата како јазични иноватори 22.10.2010 13:20:45
Nade
На Андреј 3 зборчиња уникатни му беа чпенка-пченка цпуе - пцуе чпела-пчела само овие модификации ги правеше, А А лекс уште не збори само понекој збор единствено за мама вика меме но нивниот братучед е шампион, за стомак се држиме Андрн - Андреј Асики - Алекс нгнк -бисквити вентон - авион поздрав
RE: Децата како јазични иноватори 22.10.2010 16:26:51
denim
Mila vikase cicovacot - usisivac ; onaocari - naocari; mama titi- mama cisti; bta - voda; boem- Bojan; poromandza- pomarandza i uste mnogu drugi, ne mozam veke da se setam
RE: Децата како јазични иноватори 22.10.2010 16:30:28
AnnaMolly RR
Мене прв збор ми бил пуф - дух. Имало некоја приказна што ми ја раскажувал татко ми и некој пуф излегувал од некоја тиква. Ме прашувал: Што излегло од тиквата? А јас: пуф!
RE: Децата како јазични иноватори 23.10.2010 0:49:02
brineta88
Filip e uste mal, no ima eden kup anegdoti od brat mi magarec - komarec kepac-kecap kupatilo- kompjuter obesi se- obleci se pogomna- pomogna i uste mnogu drugi na koi nemozam da se setam vo momentov
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Децата како јазични иноватори 23.10.2010 14:42:30
brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
putanka-napolitanka
amelbebe me potseti deka bratmi vikase Lepotanka za napolitanka
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Децата како јазични иноватори 18.11.2010 0:48:38
Џесика
Леле Борјан по цели денови вика само „ДАБО“ и не знам, и не знам што му значи тоа, или е чао, или е здраво... имаме и некој АПО и ДАПО и КАПИ-КАПИ-КАП... и да, во последно време вика „јебо“
RE: Децата како јазични иноватори 18.11.2010 0:51:24
Maca25
Џесика, јас така кога нема да знам што и значи некој збор и викам да ми покаже што е тоа. На пример за дидуче се чудевме што е и детето само ми донесе далечинско и ми рече: дидуче.