RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

baby mama -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (3.10.2010 0:15:52)

Jas nisto ne piev pred da zabremenam, ne ni znaev deka trebalo da se pie[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

cece81 -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (3.10.2010 20:51:28)

Beluvce dobre dojde na forumot [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]... i vo najskoro vreme da ostanes [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , za folna kiselina da si pies, no nemoj da pies Zalfija koj ti rekol nea da ja pies ? jas so sigurnost ti tvrdam deka zalfijata e stetna ne se preporacuva za zabremenuvanje toa go pisuva i na kutijata(pr. od goodnatural caevite) od cajot deka ne se preporacuva za trudnici i za onie sto sakaat da zabremenat, a sum go procitala i po vesnici, tvoe e da odlucis. I Namesto Zalfija da ne mislese na Zdravec? 

Beluvce -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 13:09:37)

hi Cece81 abe nekade procitav nekoj caj....zatoa prasuvam...inace koa taka si procitala ne zema zalfija vo nikoj slucaj.
a kakov e toj Zdravec i za so e?

Палешка РР -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 13:15:36)

КЛИК

Жалфијата воопшто не е штетна, напротив, таа е најголем прочистувач на организмот и помага при неплодност.

amelbebe -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 13:22:09)

jas go koristev crniot kim(nigele sativA) ne se koristi samo za neplodnost duri i za drugi zdrastveni problemi i navistina ima efikasno dejstvo isprobano od maoja strana

Beluvce -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 17:59:54)

amelbebe kakov e toj kimili ovoj obicen kim?

amelbebe -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 21:25:35)

ne,ne e kako obicniot kim tuku e sasvim nesto drugo ,jas go konzumirav vo vid na ulje mi go ispratija od francija i ima miris kako nafta,vo nekoi islamski dukani kaj nas go ima pod imeto curukot,ama ne e toa toa

Beluvce -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 22:04:50)

Amelbebe jas ziveam vo Germanija pa ako mozi da mi kazis kako e tocno imeto pa ke pobaram ovde!

amelbebe -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 23:03:11)

beluvce odi  vo tie islamski dukani ili marokanski,turski tamu ke go najdes pod  CHURUKOT vo ulje,a se konzumira i vo vid na zrna  poznato kako NIGELE SATIVA,jas go piev  imam podobruvanje,ili prenaraj na net pod toa ime ima i apteki preku koi mozes da di naracas

Beluvce -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 23:34:42)

amelbebe a so toa se zgolemuva plodnosta ili za sto potocno mu e namenata...a bas sega ke vidam na net!
fala

Beluvce -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.10.2010 23:43:58)

http://www.apo-rot.de/indexdetails.html?_filterartnr=4132974&partnerid=googlebase
jas ova go najdov na net maslo od crn kim

Beluvce -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (5.10.2010 16:40:55)

zdravo na site
deneska bas slusav na radio deka ne smeeme da go drzime lap topotv v skut zatoa sto toa  mnogu ja namaluvalo plodnosta i toa doveduvalo do neplodnost i kaj mazite i kaj zenite ( znaci moram da se odviknam jas od taa losa navika)
pa zatoa vnimavajte kolku sto mozite
pozdrav

cleo -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (5.10.2010 18:43:46)

Jas citav za nekoi apcinja od nekoe rastenie koe raste vo Peru, se vika Maka. Sakam da gi kupam, ja podobruvale plodnosta i kaj dvata pola. Sto mislite vie, dali ima nekoj iskustvo so niv? Gi ima vo SWANSON, vo nivnata prodavnica sproti Univerzalna sala, okolu 1 000 denari se, 60 apcinja milsma, ama 2-3 dnevno se pijat.

Natasa981 -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (5.10.2010 20:06:14)

da, taka e. Peruvian maca ili kaj nas macina treva,ocajnica. Nekoi tvrdat deka otkako ja piele zabremenile,ama jas citav iskustva so bilkata ,potocno pienje na caj a ne apcinja kako sto sakas da kupis ti. Kako i da e,jas mislam deka vredi da se proba ako ne e stetno ,neli?

cleo -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (5.10.2010 20:32:37)

Natasa, sigurna li si mila deka Peruvian Maca e isto sto i Macina treva (Ocajnica)???

kvrcka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (16.10.2010 20:41:35)

ako moze da mi kazete kade da gi naracam tie apcinja navistina ke vi bidam blagodarna veke 2godini se obiduvame nisto.a imam edno dete od 5,5godini.sega ja najdov slucajno stranava i se zacleniv.

kvrcka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (16.10.2010 20:50:05)

uf ne sme komunicirale voopsto ama stvarno imam potreba da si ja kazam makata.imam napraveno samo pap koj e ok i obicen exo koj e ok inaku tolku mi e precizen ciklusot sto mozam da recam vo saati.imav nekoj iscedok za koj mi dadoa tie vaginaleti so jod ama pak mi se povtori i kanesten.ginekologot mi e katastrofa mi dade nekoi hormonski vo kombinacija so nekoi za folikulite i pokraj toa sto mi gi proverija i se ok i nisto 2 meseci.ama ne sakam da gi pijam posto ne mi odgovaraa.lele referat.....izvinete ama sto da pobaram da mi ispitaat????????ve molam

cece81 -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (16.10.2010 20:52:02)

kvrcka dobrodojde[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Moderator: Web stranica ispratena po pat na PP

Bogdancanka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (17.10.2010 10:39:13)

Dobredojde Kvrcka ti posakuvam prijatna druzba na rr koga velis deka ginekologot ti e katastrofa za pocetok moze da go smenis odi kaj nekoj drug napravete i spermogram nemora da se bara pricina kaj tebe ako nemozes da ostanis trudna ako i spermogramot e vo red potoa moze da proveris proodnost na kanali pozzzzz mila

Bogdancanka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (17.10.2010 10:40:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Natasa, sigurna li si mila deka Peruvian Maca e isto sto i Macina treva (Ocajnica)???

Cleo Maca apcinjata i Macica treva ne se isto

Natasa981 -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (17.10.2010 11:14:00)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Cleo Maca apcinjata i Macica treva ne se isto

Znaci vaka, tabletkite za koi pisuvav pretpostavuvam se na baza na Peruvian maca (lepidium meyenii) , a macina treva ili ocajnica (marrubium vulgare) e nesto sosema drugo a i namenata im e razlicna. Izvinete ako nekogo dovedov vo nedoumica. Sekako, pred zemanje na bilo kakvi lekovi ili caevi Ve molam prvo konsultirajte se so vasiot lekar ili ginekolog.

kvrcka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (17.10.2010 20:42:30)

fala ti,imas pravo ke go smenam ginekologot,malku mi bese nezgodno ama....a kako se ispituva proodnost toa ne e nesto strasno neli[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mnogu mi e polesno sto ja najdov rr i site vas tuka!!!!da si go spodelam problemot fala bogdancanka!!!ama jas ova kako da ti go pratam kako odgovor za tebe?dali dobro prakam?

Octavia -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (19.10.2010 10:11:21)

Еве еден интересен текст за темава тука.

Bogdancanka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (19.10.2010 11:59:32)

eve tuka ima nesto poveke za proodnost na kanalite pozzzz mila

http://www.ringeraja.mk/forum/m_30810/mpage_4/tm.htm

Bogdancanka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (19.10.2010 12:04:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kvrcka

ama jas ova kako da ti go pratam kako odgovor za tebe?dali dobro prakam?

dobro e mila pozzzz

Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>