Baby29 -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (2.12.2010 10:23:32)
|
Драга Таша, Добредојде, бидејќи веќе имаш резултати, јас би ти препорачала сега незнам кај кој доктор одиш во ремедика, јас сум кај Стојковски, но најдобро е да го прашаш докторот да ти подобјасни на наш јазик и верувај ќе ти објасни, но исто така мораш и да напоменеш дека се обидувате за [sm=duda.gif] како и самиот доктор би знаел кај да се насочи. Се надевам дека ти помогнав, и срекно па до скоро на сите [sm=rozacrtici.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Tasha Dragi moi rr, mnogu mi e milo shto ve najdov na forumov. Se nadevam ke me prifatite. Imam 32 godini i sum vo brak 7 meseci. Se obiduvame veke 7 m da imame dete. Ciklusot mi e redoven, na sekoi 29 dena, i mislev deka nema da ima polesna rabota za mene od pravenje [sm=duda.gif] Vo Avgust bev vo remedika na pregled, pravev pap, mikrobiologija na bris, vaginalen U3 Vo naodot stoi deka imam endometrium M tip, no tenok ???? Moze li nekoj da mi objasni shto e toa???
|
|
|
|