|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Килограмите за време на бременоста
22.9.2010 16:02:13   
elena29
38 nedela sum, a popravena 8kg..samo stomak...se nadevam deka koga ke se porodam ke se vratm vo normala 55kg...

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 226
22.9.2010 16:14:15   
кирова
zdravo so kafenceuser posted image
jas koga ostanav bremena so moeto sonce imav 52kg,potoa na poragaj bev 92 moze da zamislite a izlegov od bolnica so 77kg i uspeav da simnam,sega sum taman so aerobik,velosiped malku orbitrek moze se,sto da pravam imam gurman doma, gotvam i stvrnicka sum siuser posted image
ali zatoa kerka mi se rodi 4,700kg i dolga 57sm

najvazen e duhot na vasiot odgovor***

(Одговор на членот elena29)
Непосредна врска до пораките: 227
22.9.2010 16:23:55   
lukas
ostanav trudna so 68 kg se zdebeliv 87 kg lukas se rodi 2.890 a izlegov od bolnica so 78 kg,a sega sum 70 kg,znaci 8 kg minus za 7 meseci,bez nikakva dieta...po edno kilce na mesecuser posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот кирова)
Непосредна врска до пораките: 228
24.9.2010 12:28:30   
petra27
Jas da vi kazam 34 nedela sum i popravena okolu 10 kg......smetam deka sepak e dobro bidejki cela bremenost ja lezam,poradi serklaz koj go pravev vo 27 nedela....nemam otoci sto e mnogu dobro bidejki sepak ic ne se dvizam.....

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 229
24.9.2010 12:54:24   
srnicka
Jas ostanav trudna so 49, se porodiv so 67, imav mnogu otoci, naredniot den me pustija od bolnica so 53, sega posle 10 meseci sum 48 :((( sakam da sum 55 ama nikako da dojdam do toa

(Одговор на членот petra27)
Непосредна врска до пораките: 230
24.9.2010 12:57:41   
Anushka
Петра27, добра си, издржи сега на крај да не се поправиш многу! Само со лесноuser posted image
Јас со првото бебе се поправив само 7 кгр, со второто 12 кгр., а еве со третото исто 7 кгр. Раѓав големи бебиња, ама и внимавав мноооогу, оти сум склона на дебелеење, дома сите си се гурмани (на чело со мм, хи, хи). Особено ми беше тешко кога ќе видев смоки. Добивав напади и по 2-3 ќесиња со јогурт ммммм.
Сепак, мислам дека пешачењето, јогата во комбинација со многу вода, овошје и свеж зеленчук во исхраната се спас.

(Одговор на членот petra27)
Непосредна врска до пораките: 231
24.9.2010 14:16:50   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

комбинација со многу вода, овошје и свеж зеленчук во исхраната се спас.

Ова не да е точно..Јас и те како сум склона кон дебелеење, не само што сум склона, туку и дебела сум си што е право user posted image И од секогаш си мислев дека за време бременост ќе се направам каца, ама еве придржувајќи се на овој рецепт во 31 недела здебелена сум 9 кила и тоа до 5 месец 3, до 7 месец 6кг и тука се исплашив малце и од тогаш до сега ич..Видеќемо како понатака user posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 232
24.9.2010 15:19:11   
AnnaMolly RR
Јас се поправив 14 килограми, а на пораѓање изгубив 9 од нив. Не бев многу здебелена, само стомак имав на мене. И сега уште се борам да го ослабам :)

Live and let live

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 233
24.9.2010 20:27:51   
mila mama
Ostanav bremena so 62 kg, sega sum vo 40-ta nedela i sum 71.8kg (okolu 9kg sum kacila) i navistina samo stomak imam.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 234
8.10.2010 13:40:27   
eymi
ostanav bremena so 80 kilogrami a sega vo 22 nedela sum 84 kilogrami!lele sto ke se desi do 9 mesec nemozam da zamislam!ama nemam nekoe debelenje na sebe se e od stomakot,a stomakot ne se ni poznava!ama sekoja bremenost e razlicna user posted image .

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 235
8.10.2010 13:50:29   
*baby*
Jas ostanav trudna so 70 kg a sega sum 29 nedela i imam 85 kg popravena sum 15 kg. Doktorot mi dade dieta user posted image . Sega ne jadam testenini i blago user posted image a jas si jadev blago user posted image .

(Одговор на членот eymi)
Непосредна врска до пораките: 236
11.10.2010 20:10:03   
bitola
Ne se sekirajte tolku za kilogramite, sepak vazno e toa sto go jadete , da e zdravo i svezo... a koga sme kaj blagoto moze po malku :))))) pa neli i nie sme dusicki:))) inaku sum 22 nedela i popravena sum 4 kilogrami, ostanav bremena so 62 a sega sum 66,
pozdrav do site idni mamicki....user posted image

Littleone;

(Одговор на членот *baby*)
Непосредна врска до пораките: 237
13.10.2010 9:42:08   
eskada
abe luge citam citam nemozam da se iznacitam,,,jas so da recam????vo dvanaesta nedela sum deset kila sum poprevena,,a vaka na mene mn ne mi se poznava samo stomak i gradi hhahaha,,,treta bremenost mi e vo site bremenosti se popravav i posle so dieti si slabeev ,,,se sekirav ama sea si vikam so da praam mi se jade a i cigarite gi ostaviv taka daa nemozam nervna sum samo mi se jade i so da pravam sea?

(Одговор на членот bitola)
Непосредна врска до пораките: 238
13.10.2010 9:45:47   
penelopa
Ескада јади повеќе корисна храна јас така ја викам...овошје, зеленчук, полнозрнати житарици, млеко, месо...ти си сеуште на почеток на бременоста...движи се секојдневно...тоа е најбитно.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот eskada)
Непосредна врска до пораките: 239
13.10.2010 12:23:58   
eskada
fala na sovet jasno mi e sve mislam ne mi e prv pat plus to covek sum sto vnimava na hrana i na kilogrami ama,,otkako gi ostaviv cigarite mi se pokaci apetit i ne mi se jade korisna hrana tuku se mi bara dusa so ne treba da jadam i pijam to e too

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 240
14.10.2010 21:44:13   
TeaM
Strav me fakja od moite kg, 9 nedela sum, a zdebelena sum 3.5 kg...
Devojki, dali sekogash vo 2 i 3 tromesecje se kacuvaat najgolem br. na kg. ili ima i obratni slucai?

Непосредна врска до пораките: 241
15.10.2010 15:58:20   
eskada
neznam,,,ama jas vo dvete bremenosti prvite mesece najmnogu stavav i sea tretava mislam isto ke e poso do sea sum edno osum kila popraena a 4 meseci sum

(Одговор на членот TeaM)
Непосредна врска до пораките: 242
15.10.2010 23:44:55   
Natuska85
Јас сум 9та недела и ослабена сум 2 кг.Не повраќам ама ич не јадам благо откако останав трудна и знам дека ми е од тоа,Пошто претходно превише го јадев ,100 г чоколадо дневно малку ми беаuser posted image .Сега најмногу сум на зеленчук, овошје и житарици по препорака од докторот

(Одговор на членот eskada)
Непосредна врска до пораките: 243
10.11.2010 22:52:14   
tnade
Jas vo sesta nedela imav 65 kg, na poslednata kontrola (24 nedela)- 73 kg, mnogu li se?! user posted image

Непосредна врска до пораките: 244
11.11.2010 12:30:55   
stars
Nade zdravo!! Po moe ne se mnogu, no sepak vnimavaj! Jas do 22 iamv staveno samo 4 kg no potoa za samo 12 nedeli da stavam uste desetina!! Navistina panika me fati, naednas se popraviv, a recisi isto jadev, bez zgolemen apetit(zato ti vikam vnimavaj) Lele se cuvstvuvav kakouser posted image doktorot mi dade rezim na ishrana za do denes i toa vo poslednive 3 ned da stavam samo neceli dve kila, inaku koj znae do kade ke stignev :) sega sum pri kraj so 39 ta ned!! jadisi se samo umereno user posted image

(Одговор на членот tnade)
Непосредна врска до пораките: 245
17.11.2010 11:54:37   
none
sega doakjam od doktor samo 10 kg popravena  a mi ostanuva do 3 februari da se porodam kazete mi znaci sum taman dobila kilazauser posted image

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 246
24.11.2010 19:42:02   
heba
Koga prv pat kupivte trudnicka obleka ( pantaloni) i od kade?

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 247
25.11.2010 9:28:24   
kikicka
hihi ja se zdebeliv 20 kg za vreme na bremenosta si jadev samo palacinki i krofni i site me zafrkavaa deka koga ke ispadne bebeto ke mi rece : Aman ma ti daj nesto drugo da jadam ne samo palacinki i krofni :DDa da i milki abe kako luda bev za blago ,sega imam namaleno 13 kg ne e strashno za mene provo da go ispilam ova malovo zosto stvarno cela energija mi ja zima a za dieta posle ke mu ja mislam.user posted image user posted image

(Одговор на членот heba)
Непосредна врска до пораките: 248
25.11.2010 9:31:17   
jasmina18031990
Ostanav bremena so 63kg a sega sum 35ta nedela i imam 78kg user posted image premnogu se znam ama ne mozam da se otkazam od blagoto user posted image jadam po 250-300g cokolado na den i site me karaat ama sto da pravam ako ne jadam se si mislam deka nesto mi ostanalo nedovrseno toj den

(Одговор на членот heba)
Непосредна врска до пораките: 249
25.11.2010 9:39:21   
antonie
lelee tie cokalada... volku mnogu cokolada nemam izedeno vo cel moj zivot kako vo ovie 9meseci. sega sum 38+4 a imam staveno 14kg

Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?