Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Килограмите за време на бременоста 29.10.2012 15:44:07
Фиданче
Sim4e , ama crniot sto e dolg, ne toj na kocki, mnogu e mek pak ke jades poveke :) ! Ovoj klasichniot e najdobar, bez dodatoci a drugite malite sto se na Z.L. ne se dobri da znaes imaat dodatoci. Nie doma toj go jademe, ama povremeno i bel jadam :) Pozdrav !!!
RE: Килограмите за време на бременоста 31.10.2012 11:46:12
Фиданче
Vcera bev na kontrola , 30 nedela, 7,5kg :) za sega dobro e ama ke vidime kako ke odi ponatamu :) Ajde gajle nemame, ke se izdrzi, :) a posle ke mu ja mislime Pozdrav
RE: Килограмите за време на бременоста 26.11.2012 17:05:31
Simona_k
21va NEDELA +5 KG NI KAZAA NA 16 NEDELA A SEGA NA SKRINING KE VIDIME DALI VAZI ISTOTO A SO PRVOTO ISTO DO 21VA NEDELA BEV + 15 TAKA DA SE ZAVISI DO BREMENOSTA.SAMO DA ZNAETE DEKA NE SE PAZAM ZA KG NAJBITNO DA MI E ZIVO I ZDRAVO PA POSLE KE SE VRATIME VO NORMALA PAK
RE: Килограмите за време на бременоста 26.11.2012 17:54:41
nadbet
I jas ne se plasham ako kacam mnogu kilogrami, najvazno e da e zdravo i zivo. Inaku sum skoro 33gn i ona sto me plashi e sto poslednite 4 nedeli oslabnav 4 kg. Navistina namaliv so hranata ama sepak tolku da oslabnam za tolku kratko vreme? Krvta mi e super a normalno napreduva. Pozz
RE: Килограмите за време на бременоста 28.11.2012 15:51:38
zzaa
jas vo bremenosta se popraviv 32 kg duri me sram da pisam ama toa e a mala mi se rodi 4 kg i za 6 meseci se vrativ na prethodnata kilaza,ama ja si imam strasen apetit stanuvav i noke da jadam
RE: Килограмите за време на бременоста 28.11.2012 15:58:47
Ikana
Voopsto ne e malku 4 kila bebeto da se rodi, toa e bas na gorna granica. Tatko mi koga se porodiv, za kilazata mi rece...toa sto si bil, toa i ke bides. I vo pravo bese, uste nekolku kilca i ke se vratam na staro, a ima godina dena od poragjajot. Poleka no sigurno, najubavo e taka.
RE: Килограмите за време на бременоста 28.11.2012 22:06:15
Фиданче
Navodno vo 8 mesec bebeto kachuva kilaza pa i ti , ama i toa e individualno, jas eve skoro 3 kg vo osmi kachiv, na 7 dek, vleguvam vo 9 mesec, utre na kontrola ke vidam kako mi odi . Pozz i so lesno
RE: Килограмите за време на бременоста 29.11.2012 10:24:02
mila28
Jas koga ke se set_am kolku kaciv lelele mislev nikogas nema da gi simnam ..no eve sega uste 2 kg i sum na istata kilaza kako pred da ostanam bremena, a seuste go dojam bebuska (11 m) Inace startuvav so 68kg na 172cm a vo 36 nedela imav 84 kg...a se porodiv duri vo 42 nedela :D ne ni sakam da mislam kolku imav hahah ne me ni izmerija tamo. Btw bebuska se rodi 3750. Ne se sekirajte ke se vratite poleka na istat kilazata. Mene iskreno doenjeto mi pomogna dosta da gi simnam zasto jas od koga se porodiv imav mnogu pogolem apetit nego dodeka bev trudna...jadev blago vo enormni kolicini..a pak kilogramite si odea nadole..blagodarenie na moeto since koe visese na grada kako majmunce
RE: Килограмите за време на бременоста 6.12.2012 11:01:50
padme
Eve i jas da vi se prijavam 35 nedela sum samo 6 kila sum popravena, jas od kako ostanaav bremena imam mnogu pomalku apetit nego prethodno, iaku sum cela bremenost na patoloska i celo vreme lezam jas ne se popraviv ic, a povrakam od prv den od kako go napravivi testot do den denes jas se uste povrakam, mnogu raboti sto gi jadev i ne gi jadam od mnogu raboti sto gi sakav sega ni mirusot nemozam da im go podnesam, neznam kako ke bide posle poroduvanjeto nekoi moi drugarki se popravija za vreme na doenjeto
RE: Килограмите за време на бременоста 13.12.2012 13:17:32
nanicka2
Dragi mamicki bremena sum so bliznaci dvojajcni i toa dosta golemki kako sto mi kazaa na posledniot pregled, od utre veke vo 24 ndela,denes zastanav na vaga i ima sto da vidam,dobro sto ne me udri srce :D sum se popravila 11 kg sto e mnogu za taa nedela.Prva bremenost mi e, po priroden pat nemam iskustvo pomagajteeeee
RE: Килограмите за време на бременоста 13.12.2012 14:06:17
zzaa
nanicka2 ne e mnogu 11 kg ne se sekiraj ,plus bliznacinja nosis jadi si i uzivaj si vo bremenosta,za kilazata ne mu ja misli kaj sekoj e razlicno,koga ke se porodis ke si se vratis na predhodnata kilaza.kako za uteha ja se popraviv 32 kg pa eve sega Eva ima 9 meseci jas sum si ista kako i da ne sum rodila,duri i poubavo izgledam.
RE: Килограмите за време на бременоста 14.1.2013 11:26:46
Pixa
Мене магично ми исчезнаа килограмите од бременоста. Пред породување имав +11кг, а две недели по породување бев иста тежина како пред да останам бремена. Не знам како, не се движам, јадам и јас заради млекото ... може да е доењето
RE: Килограмите за време на бременоста 15.1.2013 16:35:43
katalina1
Si jadam najnormalno,nemam pokacen apetit,duri bi se reklo obratnoto.Od pocetokot na bremenosta do denes kaciv okolu 8 kg.a samo sto vlegov vo 7mi mesec.
RE: Килограмите за време на бременоста 15.1.2013 16:43:02
princessa
vo prvata bremenost se zdebeliv 13 kg i po izleguvanje od bolnica imav samo 3kg visok koi za nogu kratko vreme gi resiv. Sega vo vtorata bremenost vo 15ta nedela sum so 5kg pomalku. Ke vidime do kraj, se nadevam deka ke pocnam da stavam veke po nekoj gram aman veke
RE: Килограмите за време на бременоста 22.1.2013 19:29:10
temjanuska2
jas sum 18 ned i +4,5-5 kg variram veke 2 nedeli ,no kako i da e mnogu e citav na edno mesto +4,5kg treba da imame na 20 nedela :) ama toa e ke gledam da vnimavam poveke
RE: Килограмите за време на бременоста 22.1.2013 19:32:21
Simona_k
Уживај ајде не е многу 5 кг па јас сум 29недела со +12 лелееее и мене некогаш ми се плаче ама знам дека ќе ги вратам моите па уште 2 месеци ќе издржам вака Сега сме трудни точно е дека треба да внимаваме ама и може малку да се опуштиме ако не сега кога?