vezilka RR -> RE: Спонтан абортус (22.10.2013 14:56:29)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia Ништо женски од мојата бремност,синоќа кога отидов на контрола за 9 недела,кога гледаме на ехо плодот застанал во 6 недела како што беше,скоро и да го немаше ни срцева акција,се изнаплакав синоќа,и еве сега се вратив од ремедика бев кај др Хаџи-лега и закажав за утре за киретажа и ќе го пратат матерјалот на испитување,оти два пати ми се случува спонтан во 6 недела.Ми рече дека ќе правиме испитувања и преку крв затоа што јас немам проблем за забремнеување туку само зошто ми се случува тоа со плодот.Извиниете ако ми е долг постот или ако треба преместете го.Синоќа ми беше многу тешко душата ме болеше ,ама сега се смирив и прифатив што е тука е,нема назад ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR оффф Гарденија [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Многу, многу ми е жал, не постојат зборови сега за да те утешам, од мене силна гушка и молитви за здраво, живо, прекрасно бебе наскоро. ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР Многу ми е жал Гарденија [sm=smiley19.gif] Се молиме за тебе наскоро да имаш живо и здраво бебенце [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 lele Gardenia,mnogu mi e zal,premnogu,izdrzi i soberi sila i da dade Gospod nabrgu povtorno da se izraduvas i da bide se kako sto treba[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|