Andriance -> RE: Ортопед (28.9.2012 14:23:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: pucilda citam tuka i jas sama se podrazmisluvam,da ne e vaka,da de e onaka,pa krivi noze,pa kukcinja nerazvieni,a i sega malku si se pripotresuvam od koga sum majka,nie sme 8 meseci. zborot mi bese ..sestra mi nitu ednas ne gi odnela vnucite moi na ortoped,od 5-6 meseci gi stavi vo dubak zs nemase koj da i gi pazi,pa vidi gi sega zdravi,pravi,bez problemi--14 i 11 godini, nie odime vo bukurest,tocno pregledot ne trae mnogu,i e besplatno,no ako ima nekoj problem kaj detenceto normalno deka ti obrnuvaat poveke vnimanie..dodeka za 1500 den,pregled ne da ke ti obrnat vnimanie,mozat i cel sat prikazni da ti raskazuvaat.. toa e moe mislenje,izvinete ako nekogo navrediv.... Sekoj si e odgovoren kolku shto misli deka treba.....nedaj boze da imalo neshto pa kje si griznam od [sm=smiley35.gif] za pregled koj se pravi 2 pati godisjno, kje najdam 1000 denari...i voopsto ne se raboti za toa deka za 1000 denari kje me gleda i prikazni kje mi kazuva saaat vreme....se shto bukvalno mi kazal i pokazal Vidoevski bilo korisno i A uzival vo se. Kako shto mi kaza, taka i bidna...za lazenje za odenje za kacuvanje...jas ednostavno ziveam za toj pola cas kaj vidoevski...izleguvam nasmeana od 6 do 6... inaku..najbitno mi e deka za se sto mi kazuva deka treba ili ne treba, mi kazuva i ZASTO
|
|
|
|