Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Денес имам во план да ги потрошам парите од породилното боледување , утре имам во план да ја потрошам платата од мм (за поклони за кумовите) и после имам во план да банкротирам
Денес пак цел ден ќе се посветам на книгата, може ќе излезам на едно брзо кафе до ул. Македонија. ајде уште денес и утре па ќе бидам малце послободна после.
Ќе одам до фирмата каде што треба да работам, за да им го кажам мојот конечен одговор. После по дома да зачистам, па ќе ја земам нина од градинка и одиме кај баба и деде. Многу им недостигала, а само 2 дена ја немаат видено
Што ќе правите вие денес?
Сабајле ама сум се изнервирала...шетаме низ продавници и ме фати сафра...незнам дали да купувам тоа што моментално ми е точно и поголем број или помал за до година ...и на крај ништо...едно сукњиче горе со ластик и маичка....да ручаме малку да одмориме и цело попладне и вечер ни е резервирано за шетање низ музеи- денес се е бесплатно.
Палешке убаво помини си кај мама Јас ќе одам на свадба кај 1 другарка, да и' честитам, да ја видам кратко - за брзо ќе заминува во Australia Да и' ја честитам и матурата на сестра и' со некое поклонче - со 1 удар - 2 муви Од таму на свадба кај друга другарка и колешка од факс Беше опседната со мажење - ете и' дојде денот и неа Слики од РР-ската дружба ќе видам најверојатно утре