Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ke dremam doma posto vremevo e uzas,a posle ke ideme so mm da si kupam 2 para cevli od kaj Kole so si gi trgnav vo sabotata mnooogu se raduvam so si najdov broj
prvin da sredam haosov doma ,pa do gradinka da odnesam prijava za u septemvri da pocneme,pa posle nakaj baba mi da si ja zirnam.a,da,vecer od 6 imam masaza zakazano sakam sea da e 6
После работа треба да одам до амбулантата во Бутел да земам потврда за во градинка, дека сме здрави и после со Лука ќе шетаме некаде, може до саем да отидеме, или во игротека...
Денес имам во план да ги потрошам парите од породилното боледување , утре имам во план да ја потрошам платата од мм (за поклони за кумовите) и после имам во план да банкротирам