Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
нешто имаат донесено, вовче и некои други работи пред некој ден имаше деца кога поминавме таму...ама не сум сигурна дали го отворија.би требало бидејќи викаа дека за априлилили ќе биде
Денес сум кај мајка ми. Ја чекам сестра ми од школо и одиме на шетањееееееееее
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Ќе одам на бал вампира (читај:родителска на син ми)...Така барем ние ги нарекувавме овие средби кога бевме школарци...Ех,колку брзо лета времето...Стигна време и јас да се најдам во улога на „вампир„
ама ме изнасмеа убаво да си поминеш.Во кое школо оди син ти?
Денес има свадба мојата братучетка ,па таму сме од 14 часот до даље јас од 10 часот сум на шминкање а од 11и30 на фризер.Ама што време се погоди катастрофа,секој миг ќе почне да врни.Така што денес ќе има опа-иха