Felly RR -> RE: Менструација по породувањето (15.4.2015 13:23:13)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mami82 Zdravo mamicki. Edno prasanje imam do site vas..... Pred da zabremenam za prvpat, ciklus imav redoven - na sekoi 28 dena. Bez kasnenje, se bese super. Otkako se porodiv, dolgo ne dobiv zaradi intenzivnoto doenje. Prvpat dobiv viklus koga kerkata imase polni 18 meseci. Toa bese pred mesec ipol.....i eve seuste mi nema dojdeno. Dali e mozno da zaradi bremenosta mi e nesto sega poremeteno so mesecniot ciklus, ili mozebi zatoa sto uste dojam???? Zbuneta sum skroz. Napraviv test i iskoci negativen. A od dobivanje nema aber....sto mislite??? Pozdrav do site ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina A da ne si bremena ponekogas domasnite testovi ne izleguvaat tocni odi na ginekolog na mojata sestra otkako prestana da doe i dojde eden ciklus i za vtoriot veke bese bremena ИЗВОРНА ПОРАКА: Mami82 Stvarno ne znam sto da mislam. Napraviv 2 testa. I dvata negativni bea .... Neizvesnosta e mnogu teska :( ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina A da ne si bremena ponekogas domasnite testovi ne izleguvaat tocni odi na ginekolog na mojata sestra otkako prestana da doe i dojde eden ciklus i za vtoriot veke bese bremena ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina Odi na ginekolog togas ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR Mami82 na ginekolog sekako treba da odis cisto da vidi kakva e sostojbata na matkata a ova sto ti se slucuva e normalno,na nekoi zeni im treba poveke vreme da se vratat vo normala posle poroduvanjeto. ИЗВОРНА ПОРАКА: Mami82 Zdravo mamicki. Edno prasanje imam do site vas..... Pred da zabremenam za prvpat, ciklus imav redoven - na sekoi 28 dena. Bez kasnenje, se bese super. Otkako se porodiv, dolgo ne dobiv zaradi intenzivnoto doenje. Prvpat dobiv viklus koga kerkata imase polni 18 meseci. Toa bese pred mesec ipol.....i eve seuste mi nema dojdeno. Dali e mozno da zaradi bremenosta mi e nesto sega poremeteno so mesecniot ciklus, ili mozebi zatoa sto uste dojam???? Zbuneta sum skroz. Napraviv test i iskoci negativen. A od dobivanje nema aber....sto mislite??? Pozdrav do site
|
|
|
|