Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како да поставиме слика на рр? 14.2.2013 14:10:25
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Зошто не можам да поставам слика на РР? Порано немав проблеми, си користам [img]..[/img], сега не сака? Морав линкови да објавам наместо сликите, па се извинувам, знам дека не е дозволено. Може да ми кажете каде ми е грешката? Дали има друг начин на поставување слики на РР?
Ke ja otvoris internet stranicata www.slikomat.com potoa kade sto pisuva nalozi sliko klikas na razgledaj ti se otvara direktoriumot na tvojot kompjuter i ja naodjas slikata koja sakas da ja prikaces i kliknuvas na open Potoa pritiskas na nalozi Sledno e vo "koda za forume " treba da ja kopiras cela adresa (so desen klik pa copy) i potoa na ringeraja kade sto ti e otvoreno prozorceto za poraka kliknuvas desen klik pa pas
RE: Како да поставиме слика на рр? 14.2.2013 14:26:37
Calypso
Сега и дупло ми ги објавува постовите... фала Миана, ама јас прашувам за слики од интернет, не го користев порано сликоматот, си ставав директно од нет слики, и немав проблем. А сега не може така. Има ли друга опција освен преку сликомат?
RE: Како да поставиме слика на рр? 13.8.2013 12:37:41
Melanija RR
Ете го кафето
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.8.2013 14:11:57
Martins mom
Најди си ја сликата, само да ти биде во .jpg формат. Десен килк на неа и маваш copy image location. После овде во поракава пишуваш [img]Маваш paste тука и [/img]
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.8.2013 14:13:52
Палешка РР
[img][/img] Ова копирај си го.
[img]Овде стави линк од сликата[/img]
Избираш слика од нет, на десен клик избираш View image. Кога ќе се преотвори само сликата го земаш линкот од сликата и го ставаш на место како што е објаснето погоре.
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.8.2013 14:14:03
Bethany
LoveableMe линкот што го имаше ставено беше добар, само тој истиот линк ќе ставиш овака како Мартинс Мам ти објасни и готово. [img] ...пастирај го линкот...[/img]
Едит: колку помош имаш , ајде сега пробај
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 19.8.2013 14:15:26 >
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.8.2013 14:21:00
Bethany
како нејќе? не треба да има простор меѓу [img]линкот[/img] , ако е сликата во .јпг формат тогаш мора да може.
Значи избираш слика од гугл, кликаш на неа, ти се отвара слика и имаш од десна страна опција View original image. Кликаш на тоа, ти се отвара сама слика и тој линк го копираш и пастираш помеѓу тие ознаки погоре.
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 19.8.2013 14:24:01 >
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.8.2013 14:23:21
LoveableMe RR
ete nema prostor izmegju, jpg format e ama ne moze.....
Едит (Bethany): имаше простор меѓу линкот и првата ознака треба да биде [img] а кај тебе беше [/img], а втората треба да има таа цртичка плус. Значи: [img]linkot[/img]
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 19.8.2013 14:28:40 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.