Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како да поставиме слика на рр? 10.9.2013 13:18:58
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal
e sega e ok,ete I toa go nauciv samo trebalo da se proba
ajde koj e za sushi,povelete
Bravo bucko mal Tuku, koga ja veke aploadiras preku slikomat, imas isto taka podolu opcija za da izaberes format, stikliraj tamu 640X480 (za forume), za da ti izleguvaat pogolemi sliki
RE: Како да поставиме слика на рр? 16.11.2013 17:10:10
Felly RR
Lacrymosa, не се откажувај, еве да ти помогнам. Бараш слика, го копираш линкот, го ставаш меѓу [img]link[/img] и излегува слика. Ако линкот ти е како овој првиот долу, нема да излезе сликата, мора да завршува .jpg како вториот линк. И ете го кафето. Обично ако не е во јпг формат, кликни open link in new tab, и од тука копирај го линкот. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPB9b02YoKjoTbNJuQPpEPSikUBTVQ962ZPYVjXqv2qo3OSeFsTQ
RE: Како да поставиме слика на рр? 23.12.2013 11:58:20
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
ete i jas ne mozam da se snajdam.Tamu kaj sto pisuva link li treba da se kopira slikata.Jas nemam pojma
Дефне најди си слика на гугл и отвори ја и кликни таму кај што пишува view image, значи да ја гледаш само таа слика и линкот ископирај го. Тој линк ќе го ставиш вака [img]линк(слика)[/img]. Пред да ја пратиш пораката кликни на Преглед и ќе видиш дали ти излегла. Ајде сега пробај, се надевам ти објаснив убаво.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 23.12.2013 11:59:18 >
RE: Како да поставиме слика на рр? 14.6.2014 9:16:20
Dilina
Јас пробав на секој начин што го пишува тука и никако не ми успева, пробав и преку Chrome, и преку Explorer...... не ми е јасно што правам погрешно. Пробав дури и сама да си го ставам линкот измеѓу [img][img] aма не ми успева Помагајтееее сакам слики да ставам
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.