Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како да поставиме слика на рр? 14.6.2014 10:07:45
sandriana RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Dilina
Јас пробав на секој начин што го пишува тука и никако не ми успева, пробав и преку Chrome, и преку Explorer...... не ми е јасно што правам погрешно. Пробав дури и сама да си го ставам линкот измеѓу [img][img] aма не ми успева Помагајтееее сакам слики да ставам
[img][img]
Dilina, ова е форматот каде помеѓу треба да стои линкот [img][/img] - ти недостига косата црта во 2рата средна заграда.
RE: Како да поставиме слика на рр? 9.9.2014 14:56:30
Melanija RR
pcelica сега почесто да частиш кафе
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како да поставиме слика на рр? 12.12.2014 12:49:58
caciana
Sega jas sum na red ..ova so slikive ok go nauciv od prva...Ama koga stavam link od video sto treba da napravam..da ne go dava cel link tuku da pisam samo KLIK i da vi go otvori
RE: Како да поставиме слика на рр? 12.12.2014 13:00:27
Melanija RR
caciana прво напиши го зборот КЛИК во полево па копирај го линкот од видеото и маркирај го зборот клик и оди на опцијата горе што пишува линк.Во полето УРЛ паст од линкот ,клик на потврди и готово. ајде пробај
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како да поставиме слика на рр? 12.12.2014 13:33:13
Melanija RR
Баш ми е мило
RE: Како да поставиме слика на рр? 16.12.2014 9:40:36
Defne90 RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue
ај некој нека ми објасни како да ставам слика кога URL-то не завршува со .jpg
blue_blue кога url не завршува со jpg слика можеш да поставиш преку сликомат.Значи ја меморираш сликата што сакаш да ја поставиш во компјутер и одиш на овој линк http://www.slikomat.com/.Таму идеш прво на choose file и одбираш слика од твојот компјутер што сакаш да ја прикачиш.После тоа кликаш на наложи,се наоѓа малку подоле.После тоа ти се отвара страна со кодови и одиш на вториот код каде пишува koda za forume и го копираш.Одиш после само паст тука в и толку.Се надевам дека ти помогнав и дека успеав да ти објаснам.Поздравче.
RE: Како да поставиме слика на рр? 9.4.2015 7:57:26
Tanjat7880
[img]https://pbs.twimg.com/media/CCFDLoFUkAAVPwA.jpg:large[/img] Offff,moze li da mi kaze nekoj zoshto ne mi se otvara slikata?!SE MACAM VEKJE DOLGO VREMEEEE
RE: Како да поставиме слика на рр? 9.4.2015 8:51:17
Tanjat7880
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10991347_846629582070887_5327328874995470672_n.jpg?oh=27296fcec22254db33cfd9c2a60da255&oe=55A3B5EA&__gda__=1436534144_e7eb1a5c99e06f08ea4cd56c4aabca36[/img] Ne mi ide,eve ima na nea jpg no ima i neshto drugo:)
RE: Како да поставиме слика на рр? 9.4.2015 12:20:08
Gari68
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Da Gari,toa e slikata,preku slikomat ti uspea neli?! Znam deka teba da ima jpg format i takva baram no takvi se poretko naogjam...
Не е преку сликомат,само го избришав она "large" после .jpg .Инаку преку сликомат е наједноставно ама е малку подолг патот:треба прво да ја симнеш сликата на компјутер па да ја вчиташ преку сликомат па да поставиш овде. Е сега не знам од каде ти ги постираш сликите ама еве јас неколку што ги најдов завршуваат со jpg.Најлесен начин е преку гугл да напишеш picture и она што бараш кај мене сите излегуваа на крај со jpg. на пример како оваа (малку да ве нaстрвам)
RE: Како да поставиме слика на рр? 24.4.2015 1:07:06
Melanija RR
Успеа користам ама штом добро т оди очекувам и појадок
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.