RE: Еднократни пелени (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Новороденче, бебе

Порака

mamicka77 -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 13:00:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

сега земав кан бебе 4+ од новителила боја од 9 до 20кг со двепаковки влажни и подлога за повивање гратис се тоа 66пелени за 764 ден...тоа ефтино е или има уште по ефтини пелени

I vo zegin ima gratis[sm=smiley36.gif]
JAS KUPUVAM OD LILJAKOVITE 620DEN 74 PELENI AMA NEMA NISTO GRATIS ILI OD APTEKA TRGAAT NE ZNAM

Idi vo STOKOMAK....tamu ti se 612 denari so se gratisi

no kaj nas nema zegin vo ovoj nas smotan grad nema nisto

dostickage -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 13:36:53)

ne sto nema zegin tuku i od starata ambalaza si zemala.po brojot na parcinja mi lici deka si kupila od sinite can bebe bez elasticni lepenki.mada mene i tie mi bea super jas ednaska imam kupeno malo pakuvanje od desetina parcinja i top mi bea.

Annet -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 13:39:07)

mamicke od kaj si ti be,lele kako nema peleni,aj belja rabota[sm=zmeden.gif]

сега земав кан бебе 4+ од новителила боја од 9 до 20кг со двепаковки влажни и подлога за повивање гратис се тоа 66пелени за 764 ден...тоа ефтино е или има уште по ефтини пелени

JAS KUPUVAM OD LILJAKOVITE 620DEN 74 PELENI AMA NEMA NISTO GRATIS ILI OD APTEKA TRGAAT NE ZNAM

MarilynMonroe -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 17:28:26)

Ние во болница користевме Pampers Sleep&Play 2че, мало пакување од 37 пелени. Не се лоши, но се доста парфимирани. Кога дојдовме дома земавме Pufies исто така 2че и тоа Jumbo пакување. Долго време пред да се породам читав за пелени разни искуства, и се решив за Pufies затоа што не се јако парфимирани, многу се меки, делуваат природно, и засега сум задоволна со нив. Сметам дека имаат и релативно прифатлива цена. Инаку ги купивме околу 850 денари (jumbo пакување од 94 парчиња) од Супер Тинекс. Знаете дали некаде се можеби со пониска цена?

kikicka -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 20:13:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

mamicke od kaj si ti be,lele kako nema peleni,aj belja rabota[sm=zmeden.gif]

Денес баш и кажував на золва ми за кан бебе дека се поефтини и ми кажаа дека сепробале и дека заклучиле памперсот иако се најскапи менуваатпо 5дневно да речеме а од овие кан по 7 дневно....па сега ке видам ако се погодат ке терам со кан али ако пропуштаат ке барам опетпамперс па сега се зависи и од детето и од пелените кајсекој различно а инаку овие кан ги купив од еден нов маркет го отворија во Неготино и така одеа спакувани комплет а во зегин незнам дали има не сум прашала.

Bethany -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 20:28:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: MarilynMonroe

Знаете дали некаде се можеби со пониска цена?

Јас купував 2че а сега и 3 јумбо паковање по 700 ден. ама во Тетово [sm=smiley1.gif], па ако имаш некого или поминуваш чисто да знаеш. [sm=smiley1.gif]

Bububebe -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 20:28:11)

Јас користам памперс премиум 4, ама денес зедов 5 ка.Приметив дека е црвена на препоните ,изгледа ја стегаа.Ама 5 ката се поскапи,44 пелени 900 денари

Bethany -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 20:29:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

Јас користам памперс премиум 4, ама денес зедов 5 ка.Приметив дека е црвена на препоните ,изгледа ја стегаа.Ама 5 ката се поскапи,44 пелени 900 денари

44 пелени 900 ден? Леле, скапи се баш.

Annet -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 20:34:09)

кикичке пробај Пуфис незаменливи се................................и кан бебе се убави ама овие другиве,мислам дека никогаш нема да ги сменам............................само незнам до кој број се и како одат цените понатаму[sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 21:26:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

амии лета иљадарче за пет секунди па икогакесе покака во нова пелена лелееее[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

kikicka -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 21:28:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

кикичке пробај Пуфис незаменливи се................................и кан бебе се убави ама овие другиве,мислам дека никогаш нема да ги сменам............................само незнам до кој број се и како одат цените понатаму[sm=smiley1.gif]

пробав пред даодам во хр и што знам незззнам аман ми е од пелени [sm=smiley36.gif]

blond -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 21:53:42)

Кикичке, јас сум презадоволна од Дајперс. 62пелени (7-18кг) 670 ден.

MarilynMonroe -> RE: Еднократни пелени (22.12.2011 22:15:54)

Каде во Тетово? Во кои маркети?

jana81 -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 10:30:10)

Ние во болница користевме Pampers Sleep&Play 2че, мало пакување од 37 пелени. Не се лоши, но се доста парфимирани. Кога дојдовме дома земавме Pufies исто така 2че и тоа Jumbo пакување. Долго време пред да се породам читав за пелени разни искуства, и се решив за Pufies затоа што не се јако парфимирани, многу се меки, делуваат природно, и засега сум задоволна со нив. Сметам дека имаат и релативно прифатлива цена. Инаку ги купивме околу 850 денари (jumbo пакување од 94 парчиња) од Супер Тинекс. Знаете дали некаде се можеби со пониска цена?

i jas koristam pufies 4 i sum preprezadovolna od niv ama jas go naogam samo maloto pakuvanje 20 peleni 300 den i mi e nekako skapo pa zemav vcera dajpers za denski da gi probam a za navecer pufies definitivno
inaku vo stip vo eden diskont imalo pufies ama neznam koja cena pa ako se poeftini ke si koristam samo takvi

Annet -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 10:59:12)

jana nie koristime pufies 4 najubavi se kombiniram i can bebe i tie se ubavi elasticni.tuka vo tus gi ima neli ima vo stip tus market.
pobaraj ima jambo pakovanje 70 parcinja 826 derari;-)

Bethany -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 11:48:15)

Каде во Тетово? Во кои маркети?

Во индустриска улица, веднаш од влезот на семафорите лево, по тие дисконти на велико. Ако некого имаш да ти земе, по тие магацини се е поефтино. Јас купувам и храна хип 250 ден. и пуфис се и 2. и 3. џамбо паковање по 700 ден.

Snowhite RR -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 12:06:57)

Јас повторно се префрлив на Виолета, швајцарски долго време користев, ама изгледа овој пат пратката не чинеше и некако како да ми се нафрлаше и ако стоеше подолго памперсот на пример преку ноќ, сабајлето како влакна, односно тоа внатре цело изегуваше и му се лепеше на газето и на нозете. Да го потрошам ова пакување Виолета, можеби пак ќе пробам швајцарски да видам дали е до пратката или едноставно ги расипаа

mamicka77 -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 14:07:59)

anet od probistip sum malo gradce i ne mnogu razvieno imame samo dve apteki i nema mnogu izbor

mamicka77 -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 14:08:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

ne sto nema zegin tuku i od starata ambalaza si zemala.po brojot na parcinja mi lici deka si kupila od sinite can bebe bez elasticni lepenki.mada mene i tie mi bea super jas ednaska imam kupeno malo pakuvanje od desetina parcinja i top mi bea.

ne so violetova boja se i elasticni lepenki

mamicka77 -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 14:22:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

амии лета иљадарче за пет секунди па икогакесе покака во нова пелена лелееее[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif]

hahahahahha kikicka mojata sekogas kaka vo nova pelena i nie gi trosime za 10 dena74 br

vickyy -> RE: Еднократни пелени (23.12.2011 22:13:04)

И јас ги користам Пуфис откако ми се роди [sm=duda.gif] и пре задоволна сум никогаш не пропуштиле,ни ноќе :) ги има во тинеx бр 3-4 740 ден помалите се иста цена само повеќе прачиња,има и поголеми
Мн се меки и нежни,еднаш мм купи кан бебе и едвај ги потрошивме катастрофа како најлон се мн се крути[sm=smiley24.gif] е сега зависи кој на какви е навикнат ......

kikicka -> RE: Еднократни пелени (24.12.2011 10:24:43)

синоќа и ставивкан бебе накај 9ипол сабајле иссто во 9ипол не беше претонета,значи сега за сега се добри кан бебе [sm=smiley1.gif],али во пакетот на една пелена имаше тоолку мнг лепенки така некоја шкарт пелена се погодила во пакетот.

SkCura77 -> RE: Еднократни пелени (26.12.2011 11:46:44)

Ние користиме Пуфис 4, ама некако да ми се гледаат кратки??!!! Бебушко ми е долг 66 цм и има 7 кг, големините 2 и 3 од Пуфис убаво му ги ставав и се покажаа ептен квалитетни! Овие 4-кава некако како да се пократки, не пропуштаат, но често му ги наоѓам свлечкани надолу по мешето. Или лепенките не држат или јас не ја местам правилно, ама... 

Annet -> RE: Еднократни пелени (26.12.2011 11:48:20)

da da i jas primetiv nema nekoja razlika so 3ka broj
ne se mn pogolemi
ama mene najubavi mi se

rina13 -> RE: Еднократни пелени (26.12.2011 13:32:11)

da ne mu se golemki pelenite i nie koga imavme 7 kg 4 ni se smknuvaa i se vrativme na 3ka sega imame 9kg dugacki sme 74 i 4ka ni se taman.

Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>