RE: Еднократни пелени (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Новороденче, бебе

Порака

MarilynMonroe -> RE: Еднократни пелени (30.12.2011 14:55:06)

Пафисот како да почнаа да ми пропуштаат од страна. Секое менување пелена ни стана пресоблекување. Се изнервирав дури. Вчера кога ја пресоблеков малата, не поминаа два часа она како што мочкаше буквално се' излезе надвор, и сопругот како што ја држеше дури ја осети и вика абе како да мочка, чувствувам топло, кога ќе видиме таа утоп и тренерката на сопругот дури мокра малку беше. И онака ми се при крај, па повторно земав Pаmpers Sleep&Play зошто со нив немав никаков проблем... а и имаат одлична цена.

kikicka -> RE: Еднократни пелени (30.12.2011 16:04:33)

деф ги менувамкан бебе се враќам на памперс барем за 200ден разлика нема дундата да и мириса на мочки и плус влажна и е неми се свиѓаат воопшто на почеток беа добриали бро се полнаат

lilicka -> RE: Еднократни пелени (30.12.2011 17:12:25)

Kikicka пробај со Дајперс да видиш како ќе биде,јас сум задоволна од нив[sm=smiley1.gif]
А мене памперс не ми се допаѓаат ми пропуштаат!

Andriance -> RE: Еднократни пелени (30.12.2011 18:27:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Kikicka пробај со Дајперс да видиш како ќе биде,јас сум задоволна од нив[sm=smiley1.gif]
А мене памперс не ми се допаѓаат ми пропуштаат!

i mene mi se top Dajpers

kikicka -> RE: Еднократни пелени (30.12.2011 20:35:03)

Што знам ке видам ај не се сеќавам мислам дека пафис имав пробаноне ми се бендисаа до сега што и да пробам пак на памперс се враќам и бекутан,и пафис и хаџис и кан бебе уште дајперс ми oстанаа изгледа :D

Annet -> RE: Еднократни пелени (30.12.2011 21:25:14)

vo eden market vo veles tuka kaj nas najdov takvi svajcarski peleni 20 parcinja za 150 denari,tuka citav deka ste koristele.bea za nad 9 kg.....nie uste nemame 9,mislam da zemam da probame za preku den.za navecer pufies ne gi menuvam ;-)))

Bethany -> RE: Еднократни пелени (31.12.2011 14:42:40)

Мамички, видов во Веро се Пуфис на снижење , мислам сите броеви по 720 ден. Само да знаете. [sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Еднократни пелени (31.12.2011 16:03:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

vo eden market vo veles tuka kaj nas najdov takvi svajcarski peleni 20 parcinja za 150 denari,tuka citav deka ste koristele.bea za nad 9 kg.....nie uste nemame 9,mislam da zemam da probame za preku den.za navecer pufies ne gi menuvam ;-)))

И јас од швајцарските преку ден ставам, тука се 180 денари 20 пелени. Одлични се, меки, со еластични лепенки. Досега ниеднаш не ми пропуштиле преку ден, ама навечер ставам Памперс или Кан бебе.
Има кај нас и за 5 кг. Ама, Анет, убаво провери дали имаат еластични лепенки, зашто тие што немаат ич не се убави и крути се многу.

Annet -> RE: Еднократни пелени (31.12.2011 16:16:11)

aaaa puffies gi poskapele bre 890 den vo tus tukaa
neznam veke ,a ke proveram anna molly obavezno
i ke zemam da vidam.....

kejt _11 -> RE: Еднократни пелени (14.1.2012 18:20:46)

nie do vcera koristevme pampers active baby 4 no mnogu brgu gi trosime pa gi zamenivme so pampers sleep edn play no nekako ne sum zadovolna ne znam kakvi da probam

bocence -> RE: Еднократни пелени (14.1.2012 18:30:54)

can bebe  ponekogas sleep n play

kuklicka26 -> RE: Еднократни пелени (14.1.2012 20:40:00)

Јас користев Памперс Премиум каре и сум најзадоволна од нив ама ми идеа поскапички,потоа преминав на Памперс Актив и ми пропуштаа,а сега користам Дајперс и не ги менувам супер ми се.

kikicka -> RE: Еднократни пелени (14.1.2012 22:06:31)

ние пак сме на памперс актив и не менувам веке

*viva* -> RE: Еднократни пелени (14.1.2012 22:18:18)

i jas koristev pampers aktiv
ama od nekni se prefrliv na dajpers
i super se ne propustaat i so rasteglivi lepenki se

dostickage -> RE: Еднократни пелени (16.1.2012 16:04:11)

I spored mene posle se zivo i divo sto probav ne se otkazuvam od Dajpers.Zakon.
i Kan Bebe mi bea top ama Dajpersot mi se najbolje definitivno.

Ova mislam posle Pampersot najdobri sekako [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

arh_diz -> RE: Еднократни пелени (16.1.2012 17:10:54)

Mm kupil pampers sleep & play , se iznenadiv sto se bez rasteglivi lenticki i se raspagaat mislev deka ae podobri od active baby.Od pampers active baby sum prezadovolna

Anicka82 -> RE: Еднократни пелени (17.1.2012 8:57:29)

Jas prvite dva meseci koristev Pampers Premium Care i bev prezadovolna, ama 3-ta nekako pocna da mi propusta a bogami skapicko gi plakav. Preminav na Active baby i tie mi propustaa, pa na Sleep & Play ama tie bea bez rasteglivi lenticki i na kraj zavrsiv so Puffies i od niv sega za sega sum zadovolna. 

Luci -> RE: Еднократни пелени (17.1.2012 9:07:19)

Јас до сега користев само Памперс актив бејби ама пошто 5-ката ми е некако скапичка сега користам и дајперс за денски а памперс актив бејби за ноќе и за излегување на подолго време од дома. Ок се и дајперсот ама памперс е дефинитивно незаменлив

mama toci -> RE: Еднократни пелени (17.1.2012 9:13:57)

Sinceto go porasnav so pampers,drugi nemam kupeno,a kerkickava so kan bebe.na odmor letovo ne mi stignaa i kupiv sleep & play,tolku silno mi mirisaa,ne mozev da gi podnesam.Od pred 6-meseci koristam dajpers i prezadovolna sum(vo kam market se najevtini-637 den.) Se nadevam naskoro voopsto nema da mi trebaat-porasnavme veke imame 2 godini i 2 meseca [sm=smiley36.gif]

Slagjana -> RE: Еднократни пелени (17.1.2012 10:13:16)

До 1 година и неколку месеци користевме Кан Бебе кога почнаа да ни пропуштаат, потоа Памперс и сега на скоро 2 години преминавме на Бекутан. Поефтин е од Памперс, а не ни пропушта. Додека е ладно ќе ги користиме нив, а потоа се надевам дека нема да ни требаат.

kejt _11 -> RE: Еднократни пелени (17.1.2012 13:16:35)

nas i can bebe i pampers sleep n play ni propustaat navecer bidejki mnogu cesto stanuva za cicanje i najverojatno ke se prefrlime pak na pampers active baby poskapi se ama ne propustaat navecer

Annet -> RE: Еднократни пелени (19.1.2012 21:46:23)

kolku pari se dajpers 4 i kolku peleni ima? sakam da gi probam;-))

Natuska85 -> RE: Еднократни пелени (19.1.2012 22:41:05)

Во Кам се најефтини 639 ден 64 пелени,мислам се 4ката.Ние користиме 5ка од 12- .. кг 52 пелени има во пакувањето.

Andriance -> RE: Еднократни пелени (20.1.2012 0:33:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Во Кам се најефтини 639 ден 64 пелени,мислам се 4ката.Ние користиме 5ка од 12- .. кг 52 пелени има во пакувањето.

Da Natushke najeftini se..ama nikogash nemaat od 4-10kg....nie uste sme tuka

dostickage -> RE: Еднократни пелени (26.1.2012 14:15:51)

pred nekoj den mi snema peleni i kako za kraj na mesec obicno kupuvam nanys - 500 denari se.
e sega ideam u Gigo Trade imam vo blizina i kupiv peleni mislam se vikaa Baby Smile , grcki gi proizveduva fabrikata na Nanys.Se mislev dali da gi zemam neli  ne se probani i sl . Ama idejki e kraj na mesec vikam aj kje rizikuvam zasto i onaka za spienje stavam Pampers Active Baby.
I da vi kazam ne pogresiv.Preubavi se.Mekicki,tenki,bez zelen gel sto mi bese bitno za da ne se isfrli.E sega nemaat elasticni lepenki ama na sin mi mu se OK bidejki e slabicok.
Prezadovolna sum i definitivno pak kje si kupam. Br 4 od 8 do 18 Kg , 50 peleni za 439 denari.
Go kupiv poslednoto pakuvanje . Imase i Br 5 tie bea 50 peleni za 499 denari.
Toplo preporacuvam

Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>