Calypso -> RE: Еднократни пелени (1.2.2012 13:48:35)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage pred nekoj den mi snema peleni i kako za kraj na mesec obicno kupuvam nanys - 500 denari se. e sega ideam u Gigo Trade imam vo blizina i kupiv peleni mislam se vikaa Baby Smile , grcki gi proizveduva fabrikata na Nanys.Se mislev dali da gi zemam neli ne se probani i sl . Ama idejki e kraj na mesec vikam aj kje rizikuvam zasto i onaka za spienje stavam Pampers Active Baby. I da vi kazam ne pogresiv.Preubavi se.Mekicki,tenki,bez zelen gel sto mi bese bitno za da ne se isfrli.E sega nemaat elasticni lepenki ama na sin mi mu se OK bidejki e slabicok. Prezadovolna sum i definitivno pak kje si kupam. Br 4 od 8 do 18 Kg , 50 peleni za 439 denari. Go kupiv poslednoto pakuvanje . Imase i Br 5 tie bea 50 peleni za 499 denari. Toplo preporacuvam I jas gi kupiv ovie Baby Smile, i sega zasega mi se odlicni, sekako samo preku den gi koristam. Pufies epten gi poskapele, pa resiv za preku den da probam so nesto poeftino, a navecer si odam na proverena varijanta. Baby Smile se slicni so Becutan pelenite, samo sto se navistina pomeki, i ne preci sto se bez elasticni lepenki (i sin mi ne e od buckite[sm=smiley36.gif]). I da te popravam - 50 parcinja se 397 den., ja imas navedeno cenata na Nanny's pelenite[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|