|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
10.5.2012 0:10:28   
Emona86
Zdravo, jas sum nova vo forumov, iako ve sledam veke dolgo vreme. Nie sme na can bebe, super se ne pustaat a i ne se skapi user posted image user posted image

(Одговор на членот garfild)
Непосредна врска до пораките: 1101
10.5.2012 9:39:02   
ivoni4ka
mamicki sakam da zemam od svajcarskite peleni ama imalo zimni i letni kakvi da zemam?

(Одговор на членот Emona86)
Непосредна врска до пораките: 1102
10.5.2012 9:44:46   
AnnaMolly RR
Ивоничка, какви зимни и летни?! Јас првпат слушам за ова, а веќе една година ги користам. Само внимавај зашто има разни производители, а 80 % од пелените не ги бива. Ако земаш, гледај на самата пелена да пишува Baby dream, а Labell (ili Lapell, не знам точно како се викаа, НИКАКО). Значи земај Бејби дрим, на нив пишува Швајцарски пелени на амбалажата. Можеш и од Доника, тие се зелени со жапчиња. Има и едни бели со диносауруси, заборавив како се викаа. Сите тие може. НИКАКО немој тие Лабелл или едни што се цели со цветови во виолетова и зелена боја, немаат еластични лепенки.

Ете едно предавање за швајцарските пелени.user posted image

Live and let live

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1103
10.5.2012 9:50:18   
Џесика
АнаМоли, мора да ме прошеташ да купам од тие пелени, гледам сите се фалите... а имаат ли гел и колку впиваат?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1104
10.5.2012 11:01:50   
AnnaMolly RR
Имаат гел тие што ги набројав, а впиваат бајааааги. Филип некогаш и по 500 мл сок пие навечер, па екстремно ретко пропуштаат, може 1-2 во месец.

Џес, ајде дојди кога сакаш, ќе удриме една тура низ Бит Пазар user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 10.5.2012 11:02:37 >

Live and let live

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1105
10.5.2012 21:03:28   
ivoni4ka

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Ивоничка, какви зимни и летни?! Јас првпат слушам за ова, а веќе една година ги користам. Само внимавај зашто има разни производители, а 80 % од пелените не ги бива. Ако земаш, гледај на самата пелена да пишува Baby dream, а Labell (ili Lapell, не знам точно како се викаа, НИКАКО). Значи земај Бејби дрим, на нив пишува Швајцарски пелени на амбалажата. Можеш и од Доника, тие се зелени со жапчиња. Има и едни бели со диносауруси, заборавив како се викаа. Сите тие може. НИКАКО немој тие Лабелл или едни што се цели со цветови во виолетова и зелена боја, немаат еластични лепенки.

fala AnnaMolly za objasnuvanjeto ke mi donese mm 2-3 peleni za da probam i bas ke vidam kakvi se inaku od kumanovo se mislam deka i od tamu g zimate tuku so brojcinjata kako odat od kolku do kolku kg se za da znam kakvi da zemam

Непосредна врска до пораките: 1106
11.5.2012 11:52:50   
Ikana
Еве јас да си кажам за Пуфис, дека ни се погодија, и изгледа ќе продоложиме со нив, не ни пропуштиле, нема осип никаков бебето, одлични се.

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1107
11.5.2012 11:56:38   
anaana
i jas sum zadovolna od pufies. cenata mi e ok. na vecer nemame problemi, ne propustaat i se super..

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1108
11.5.2012 11:58:57   
anaana
a broj 3 kolku peleni ima golemoto pakuvanje. i dali imaat gel? ovie 2ka nemaat

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1109
11.5.2012 12:07:25   
adrijanalima
koristam pampers baby dry i se epten ubavi ma da se mnogu skapi vo odnos na baby dream od rossmann. No ako se gleda odnosot cena:performansi podobro baby dream. Za pampers se plaka samo brendot a razlikata pomegu pelenite pampers i baby dream e toa sto pampers se malku potenki i pomeki. Od vlazni maramici samo penaten mi se najdobri koi sodrzat losion i nemora posle da se stava vitaminska krema. Dolgo gi koristev i vlaznite na pampers sensitive, koi se navistina ubavi. Da ne gi zaboravime i proizvodite na becutan i canbebe, samo od becutan nikogas da ne ste kupuvale peleni, jas kupiv i bea kruti kako karton i morav da gi frlam.

Непосредна врска до пораките: 1110
12.5.2012 14:18:31   
Ikana
Таман ги пофалив пуфис и ми се исфрли бебето на дундето, онака две или три бубулички, коса ми се крена, и веднаш купив премиум памперс....пак сме на старо, штета!!!

(Одговор на членот adrijanalima)
Непосредна врска до пораките: 1111
12.5.2012 14:23:24   
Kockicka
Pampers si e pampers :) a i neznam ama kaj nas Pufis se za 200 denari poevtini i ne gledam nekoja razlika vo cena edno kafe pomalku za mama vo grad :)

Непосредна врска до пораките: 1112
12.5.2012 14:26:37   
Ikana
Е баш така, сега имам и скоро цело паковање пуфис екстра, што не знам ни дали ќе ги искористам.....

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 1113
12.5.2012 15:47:45   
anaana
mene vo pocetokot so premium care imase nekoj osip mal, ja mackav so becutan so cink i i pomina, ne bese od pelenata. prodolziv jas uste mesec dena da i gi stavam tie pa ne i se pojavi pak. sega sme na pufies super si se. taka da mislam deka ne mora da znaci ako se pojavi nekoe crvenilo deka toa e od pelenata. ednostavno sega e toplo moze se ispotilo i mu se napravilo crvenilo. jas mislam deka ako e od pelenata toa na sekoe stavanje ke se pravi golemo crvenilo a ne samo ednas ili dva pati..

ne znam toa e moe mislenje

Непосредна врска до пораките: 1114
14.5.2012 10:21:57   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

vo Gigo Trade gi ima. Nemaat elasticni lepenki.
Tie gi pravi fabrikata na Nanys od Atina.Koleskata sto raboti tuka kaj mene rabotela vo pretstavnistvoto na Nanys i vika deka pelenite se stvarno od tamu ne se fake.
Jas sum prezadovolna.Ne se skros meki kako Pampersot ama ne se ni skros tvrdi kako Becutanot.
Mene mi se otkritie.
Isti se kako Nanysot samo bez elasticni lepenki.Ako sakas elasticni zemi se Nanys.Tie mislam deka se 42 peleni 500 denari ama ne me zemaj za zbor.
Probaj mislam deka nema da zgresis so Baby Smile. 

И јас вчера земав бејби смајл,немаше Нанис и викам ај да ги пробам ми текна дека тука достик,калипсо имаа ги фалено.Леле топ се пелените.Немаат еластични лепенки ама многу се згодни ептен и не пропуштија а многу течност имаше пиено вчера user posted image .И многу ефтини 500 ден 50 парчињаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1115
14.5.2012 10:28:00   
dostickage
Dobri se ama nemoj navecer da gi stavas. Sepak lepenkite si se lepenki za navecer.
Ovie mnogu pustaat zasto klasicno sprica od strana kaj batkovci user posted image
Na kraj imas suva pelena i mokro bodi od stranauser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1116
14.5.2012 10:44:29   
Natuska85
Да за навечер си зачував неколку од нанисотuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1117
14.5.2012 10:46:43   
dostickage
user posted image   so da e so lepenka da e

i nie naname so pampers.

Непосредна врска до пораките: 1118
14.5.2012 15:13:18   
anaana
koe brojce se tie baby smile? bidejki jas od pufies zemam za 749den 94 peleni. poeftino ispagja ako gledame na parce... isto i 3ka peleni pufies se 749den mislam deka se 84 peleni. 4ka i 5ka se po 813 den golemo pakuvanje ama ne znam kolku ima vnatre.

inace pampers premium care jas gi kupuvav vo aptekite na euro farm tamu se okolu 820 den 1ca i 2ka golemite pakuvanja. tamu se poeftini i od zegin

Непосредна врска до пораките: 1119
14.5.2012 15:41:55   
Natuska85
Анаана оваа цена е за бр.5.И мене ми беа ефтини памперсот додека бевме на 2ка,3ка ама кога почнавме со поголеми,летаат ко алваuser posted image , а малку во пакување тогаш побаравме нови поефтиниuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1120
14.5.2012 15:56:56   
anaana
aaa da gledam pufies 5ka imaat 56 peleni a se 813 den. poeftini se baby smile i toa kako... :))

Непосредна врска до пораките: 1121
14.5.2012 17:07:24   
Леон
Преку ден користиме памперс, а навечер дајперс.
Памперсот пропушта за многу кратко време, дајперсот не пропуштаат али се покрути.
Сме ги пробале и памперс сензитив и кан бебе али ни ни одговараа.
Нежно ни е газето многу, па избегнуваме колку со можиме влажни марамчина дома на секое менување пеленки го миеме.
Мислам дека пеленскиот дерматитис најчесто се јавува од влажниете марамчина и брзото менување на пелени, треба да се измие газето убаво да почекаме да се исуши.Jaс често кога излегуваме во торбица си носам чај од камилица во шишенце со спрејче е и го прскаме газето и тапкаме со мала фротирска крпичка, и од тогаш немаме мака фала богу user posted image
Извинете забегав малце од темата, ама ете така е со бебшките теми се е поврзано едно со друго user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1122
15.5.2012 12:31:28   
Ring
Voopsto ne sum zadovolna od Can bebe , Imaat fals peleni vo nekoi pakuvanja, Koristevme do 2 i sega testirame drugi
.Koga go kupiv vtoroto jambo pakuvanje 2 epten se iznervirav....site peleni bea zguzvani , lepenkite presvitkani , materijalot kaj lepenkite nikakov da povleces posilno ke se skine...tenok i propustaa...epten se razocarav, ne bea istite peleni so gi koristev prethodno , a do togas bev super zadovolna i so cenata..katastrofa , edvaj gi potrosiv...
a bea kupeni od istata apteka , vo period od 2-3 nedeli,

Sega testirame peleni ...momentalno sme na Pufis pa ke vidime !

(Одговор на членот Леон)
Непосредна врска до пораките: 1123
15.5.2012 12:35:40   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Jas kaj majka mi imav od sti shvajcarskite neli...i bas vcera vidov deka na samata pelena pokraj tie zivotinkite pishuva LABELL???? user posted image aj ima uste nekolku samo

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1124
15.5.2012 12:42:23   
ivoni4ka
adrijance abe kako odat brojcinjata na ovie svajcarskite od kolku do kolku kg se?

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1125
Страница:   <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?