|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
7.5.2012 9:52:40   
Calypso
Женски, ич да не му ја мислите за Пафис, пелените се одлични! Инаку, дека се скапи, да, скапи се, ги поскапеа (ах кај отиде она време кога купував 70 пелени за 699 ден.). И во Тинекс се над 900 ден. број 4, за другите не знам. Ги користевме 3 и 4, арно ама 4 ни се мали, 5 ни се големи, кај нас нема 4+. И морав да ги сменам со Дајперс - и тие се супер, скоро слични како Пафис, само се малку покрути.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1076
7.5.2012 10:14:40   
anaana
kako be tolku skapi? ohrid se 2ka i 3ka 749den, 2kata e so 94 peleni, 3kata na znam ama e golemo pakuvanje. a 4ka vcera vido 769den 70 peleni. jas sega zedov 2ka i ok se

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1077
7.5.2012 10:18:44   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Женски, ич да не му ја мислите за Пафис, пелените се одлични! Инаку, дека се скапи, да, скапи се, ги поскапеа (ах кај отиде она време кога купував 70 пелени за 699 ден.). И во Тинекс се над 900 ден. број 4, за другите не знам. Ги користевме 3 и 4, арно ама 4 ни се мали, 5 ни се големи, кај нас нема 4+. И морав да ги сменам со Дајперс - и тие се супер, скоро слични како Пафис, само се малку покрути.

Абе финта им направија, да се навлече народ и после надуваа цените, а дека се супер-супер се... јас и од Бекутан сум задоволна, поевтини се, а не ни прелеале ни еднаш, со оглед на тоа дека син ми љока сокови цела ноќ и обично мењам по 2 пелени во ноќта, со бекутанот поминувавме со 1 пелена...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1078
7.5.2012 10:34:48   
Calypso

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

kako be tolku skapi? ohrid se 2ka i 3ka 749den, 2kata e so 94 peleni, 3kata na znam ama e golemo pakuvanje. a 4ka vcera vido 769den 70 peleni. jas sega zedov 2ka i ok se

И ја ги купував поефтино од Топ маркет кога бев во Охрид, ама и овде тогаш не беа скапи. Арно вика Џесика, само да не навлечат со поефтини цени user posted image Како и да е, ако носеа 4+ тука ќе продолжев со нив, а вака морам да се задоволам со Дајперс. Ама и тие се супер. Памперс нејќам поради гелот, јас сум алергична на тој гел, оти да му направам беља на малиов.

Непосредна врска до пораките: 1079
7.5.2012 10:43:46   
Ikana
Да не ги има во Кам случајно Пуфис?
Еве ние после прва вечер со нив, имаме дома поделено мислење. ММ мисли дека му пропуштиле, а јас викам дека нема шанси. Работата е што М се измочкала без пелена, додека и ја менувал мм, и сега он тврди дека пелената пропуштила, а јас мислам дека не ја кренал навреме и се намокрило малце бодито позади. Тоа го мислам бидејќи сега и променив пелена и беше многу измочкана, но немаше пропуштено пелената воопшто.
Дечки, јас мислам иако се иста цена ко Памперсот, сепак се исплатат, бидејќи подолго траат. Памперс премиумот мене ми траат 1 недела, нели 52 пелени, навечер не и менуваме повеќе ама преку ден на 3 саати. Овие ако ми траат исто една недела ќе се вратам на Памперсот.

Непосредна врска до пораките: 1080
7.5.2012 10:45:43   
Calypso
Ги нема во КАМ, таму има само Памперс и Дајперс, ако не се лажам. Други не држат. А бе не знам оти кај нас нема Huggies... многу ги фалат, ама и тие сигурно би биле скапи...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1081
7.5.2012 10:49:18   
anaana
a be koi peleni imaat gel? citam jas na forumov deka nekoj pampers imaat gel.. koj se tie? da znam da ne kupuvam. premium care 1 i 2 nemaat gel, pufies 2ka nemaat
i do tamu sum stignata sega zasega.. ama da znam

inace ohrid uste se taa cena pufies palenite. najskapo gi vidov 830den... iato golemo pakuvanje so 94 peleni (ova za 2ka)
ne znam kako tolku razlika vo cena

a mene sega zasega ne mi propustile

Непосредна врска до пораките: 1082
7.5.2012 10:59:24   
Ikana
Хуггиес Калипсо, само на фришоп, колку што знам јас, ако не почнал некој од нашиве да ги носи, мада не сум видела во Веро.
Анаана, памперс, четворката сигурно имаат гел, онака малце се лила боја, Памперс њу бејби имаат исто, а за Премиумот двојката мислам дека немаат. Нека ме поправи некој ако грешам, не памтам, одамна ги сменивме ние.

Исто сакав да спомнам дека и до Грција да се отиде по неколку паковања Huggies, ако веќе одите натака е исто добра идеја, од Лидл или така некој маркет, ако ги нема на фришоп....

< Поракaта ја уредил Ikana -- 7.5.2012 11:01:48 >

Непосредна врска до пораките: 1083
7.5.2012 12:03:06   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Ги нема во КАМ, таму има само Памперс и Дајперс, ако не се лажам. Други не држат. А бе не знам оти кај нас нема Huggies... многу ги фалат, ама и тие сигурно би биле скапи...

Abe ja gi gledav nekade Huggies...uf samo da mi tekne kade...moze vo DON vo Novo lisice user posted image
inace da KAM samo dajpers i papmpers drzat...nie sme na dajpers i se odlicni..treba i kilazata da ja pogodite...ednas AnnaMolly imase pisano deka treba sekogas da bidat minimum 2 kila povekje od toa sto ima bebe...na primer ako bebe ima 7kila...peleni da bidat od 9..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1084
7.5.2012 14:04:30   
anaana
i imam premium care doma 2ka, i kupiv sega pufies isto taka 2ka
imame neceli dva meseci, i okolu 4 i pol kg.. mislam deka mu se tocni. na niv pisuva od 3 do 6 kg

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1085
7.5.2012 14:39:02   
Ikana
Од дајперс пелените многу се жалат дека се исфрлале бебињатаuser posted image За 2 или 3 дена ќе кажам пресуда за Пуфис, рано ми еuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1086
7.5.2012 22:01:30   
Ring
Devojki a koja cena se Pufis i kaj gi ima , vo novoto Vero kaj idadija nema ????
Vo zegin gi ima ?

Непосредна врска до пораките: 1087
8.5.2012 8:29:46   
majka na eva
Од дајперс пелените многу се жалат дека се исфрлале бебињата
за даиперс пелените не знам кој се жали,ама јас сум задоволна.се случува кога спие и по 13 часа,никогаш досега не и пропуштиле,да се извалка и ниту пак ми е исфрлила.јас сум задоволна и не планирам да ги менувам.user posted image

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1088
8.5.2012 9:41:38   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Беатрис земи премиум памперс за навечер ,мене тоа ми е спас,и Л тонее секое сабајле со активот,и тоа 5 и зимам иако нема толку кг. Пробај навечер премиум а преку ден Актив

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски кажувајте чаре, А неколку вечери по ред се буди утоп мокра, користиме Памперс актив бејби 4+, преку ден нема никаков проблем ама што и стана сега навечер незнам. Еднаш порано купив Дајперс и Пафис ама ми пропуштаа каки user posted image

Бројчето е ок, нема килажа за 5ка, а и убаво и лежат овие, таман и се. Хелп!

Кикичке кобро, алал да ти е значи, отспавме цела ноќ суви, со 5ка памперс премиум, се спаси од шетање со пелена на глава на плажа user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1089
8.5.2012 10:54:23   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: majka na eva

Од дајперс пелените многу се жалат дека се исфрлале бебињата
за даиперс пелените не знам кој се жали,ама јас сум задоволна.се случува кога спие и по 13 часа,никогаш досега не и пропуштиле,да се извалка и ниту пак ми е исфрлила.јас сум задоволна и не планирам да ги менувам.user posted image

Potpolno isto...moze da zaklucam deka povekjeto na forumov se zalat od pampers za taa rabota..pogotov zaradi gelot

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот majka na eva)
Непосредна врска до пораките: 1090
8.5.2012 10:59:16   
Beatris
Незнам, мене од Памперс никад не ми се нафрлила, за разлика од Дајперс, со нив се правеше каша, не можев да ја доперам user posted image И од што многу се кашавеше со нив, се случуваше и да се нафрла

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1091
8.5.2012 11:04:05   
kikicka
Слушај ме ти мене и ке успееш во животот ,а може и не user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Беатрис земи премиум памперс за навечер ,мене тоа ми е спас,и Л тонее секое сабајле со активот,и тоа 5 и зимам иако нема толку кг. Пробај навечер премиум а преку ден Актив

Женски кажувајте чаре, А неколку вечери по ред се буди утоп мокра, користиме Памперс актив бејби 4+, преку ден нема никаков проблем ама што и стана сега навечер незнам. Еднаш порано купив Дајперс и Пафис ама ми пропуштаа каки user posted image

Бројчето е ок, нема килажа за 5ка, а и убаво и лежат овие, таман и се. Хелп!

Кикичке кобро, алал да ти е значи, отспавме цела ноќ суви, со 5ка памперс премиум, се спаси од шетање со пелена на глава на плажа user posted image user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1092
8.5.2012 11:52:20   
AneLav RR
Decki sega jas da vi kazam nesto. Sestra mi raboti vo Zegin i najmnogu pocnale da im se trosat CANBEBE i epten gi kupuvale. Roditelive bile prezadovolni , a Pampersot navodno gi upropastile imalo made in poland i made in germany. Kakvi ke vi se pogodat, tie sto bile made in polamd bile katastrofi. Zatoa jas ke sio koristam Canbebe uste od pocetok. Pozdrav!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1093
8.5.2012 12:01:07   
anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Devojki a koja cena se Pufis i kaj gi ima , vo novoto Vero kaj idadija nema ????
Vo zegin gi ima ?

Vo zegin gi ima ?

jas gi kupiv 2ka 94 peleni 749den, vo ohrid. mislam deka gi ima vo don vo skopje, bidejki vo ohridskiod don gi ima. vo vero se najskapi - taka procitav na forumov

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1094
8.5.2012 12:16:04   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Decki sega jas da vi kazam nesto. Sestra mi raboti vo Zegin i najmnogu pocnale da im se trosat CANBEBE i epten gi kupuvale. Roditelive bile prezadovolni , a Pampersot navodno gi upropastile imalo made in poland i made in germany. Kakvi ke vi se pogodat, tie sto bile made in polamd bile katastrofi. Zatoa jas ke sio koristam Canbebe uste od pocetok. Pozdrav!

nema da zgresis!

ama pak vnimavaj deka se so gel.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1095
8.5.2012 12:31:07   
AneLav RR
So takvi sepak ke pocnam. A izgleda kako ke im se naucat gazinjata taka e. Sepak ke imam dve bebinja i poekonomicno ke mi izleze. Ne deka e problem da kupam i poskapi ama stom taka mi vika sestra mi taka ke napravam. A gi imase i sega na saemot.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1096
8.5.2012 12:35:20   
Pepelaska *
и другарка ми е многу задоволна од кан бебе, и од цената секако, нас ни проопуштаа.
Јас сепак не би ги менувала бекутанов

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1097
8.5.2012 13:19:03   
majmunce
Откако е роден син ми користам швајцарски памперси и истите имаат растегливи лепенки колку сакаш време нека стојат и цела вецер ако треба ќе се наплни скрос дури веке да пукни не пропушта луге преубави се никогаш не е прокиснат имаат гел никогаш не се нафрла и плус ефтини се ги има во мали пакованја по 20 парчинја 170 ден од 14 -22 кг или 4+ така ги барам инаку имаме 12,5 кг ама користиме поголеми бидејки му се поудобни. Не користам никакви марки оние што ги рекламираат ......... сето тоа ми е пфффффф, 10+ за швајцарските памперси

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1098
9.5.2012 8:48:03   
Junona
и јас сум екстра задоволна од кан бебе,по цела нок издржуваме со една пелена

„Не стануваме попаметни од она што сме го чуле,туку од она што сме го доживеале“.

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1099
9.5.2012 14:28:55   
belabela
Can bebe se top koristevme pampers premium aktiv nema sporedba can nieden pat ne propustile i so cena i so kvalitet se najdobri

(Одговор на членот Junona)
Непосредна врска до пораките: 1100
Страница:   <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?