|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
1.5.2012 13:03:19   
mamicki
Puffis mi se ubedlivo najdobri peleni, spored cena i kvalitet. Imam probano Pampers, Daipers, Becutan, no Puffis definitivno ostanuvaat do kraj, t.e dodeka ni trebaat.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1051
1.5.2012 15:34:34   
anaana
ke kupam denes ili utre malo pakuvanje ima gledam od 24 peleni. pa ke vidam kako ke odi :)))

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1052
2.5.2012 0:41:50   
Andriance
Bevme kaj majka mi pred nekoj den i neznam kako sum zemala samo edna pelena pa morav dakupam odma od maalsata prodavnica...tamu imase samo od tie shvajcarskite na AnnaMolly user posted image i toa 20 peleni 175...voopsto ne bile losi...baska rasteglivi lepenenki..ja posekako sum zadovolna od Diapers..samo sakav da spodelam iskustvo user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1053
2.5.2012 2:49:01   
Love27
koi se ovie peleni kako da gi pobaram ?

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Од Бит пазар, исклучиво од кај еден ист човек. Ајде викендов ако сакате групно одиме по пелени, и така треба да купувам.
Еј, заборавив дека сега се 180. Претходниот пат кога земав рече дека ги поскапеле, ама сепак е евтино и тоа.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1054
5.5.2012 13:23:55   
Natasa981
Dali ima nekoja mamica da mi pise iskustvo so pelenite Violeta i kade se najeftini (za skopje mislam) ? fala

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Love27)
Непосредна врска до пораките: 1055
6.5.2012 14:39:44   
anaana
kupiv jas od tie pufies znaci 2ka, 94 peleni se 750 den (na nekoja akcija bea) imaat elasticni lepenki, nalku se razlicni od pampers premium care (ama se i kade kade poeftini). imaat mal miris prijaten ne e jak, i sega zasega (veke 3 dena) sum zadovolna. nema propusteno, pa ke vidime. mi bese strav za na vecer da ne propusti, ama ete zasega e dobro :)))

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1056
6.5.2012 14:54:40   
Ikana
A za bebe od 6 i pol-7 kila koj broj se od puffies? I kolku ima vo pakovanje?

Непосредна врска до пораките: 1057
6.5.2012 15:03:58   
Ikana
Најдовuser posted image број 4 ми треба мене.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1058
6.5.2012 15:08:08   
anaana
najverojatno se 3ka, mislam deka ima od 22peleni i 86 nesto taka.. ama ne sum sigurna.ako vidam ke ti kazam :)

Непосредна врска до пораките: 1059
6.5.2012 15:10:18   
anaana
a na 3ka pisuva od 4-9kg...

Непосредна врска до пораките: 1060
6.5.2012 15:12:31   
Ikana
Мали и се тие од 4 до 9 кила, по памперсот се водам и го најдов сајтот на Пуфис....ќе земам да видам дали ќе ни се погодат, арно ама досега Пампер спремиум ни беа најубави. Ај мала промена, само да не и се исфрла газето ми е страв. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1061
6.5.2012 15:47:08   
anaana
i jas do sega bev so premium, pufies mi se ok, ne se isfrla, ne mi propustile uste, pa ke vidime.. imam jas i premium 2ka za sekoj slucaj na vecer da i stavam :))

Непосредна врска до пораките: 1062
6.5.2012 16:14:06   
Ikana
user posted image
Досега само од влажни марамици ми се има исфрлено, од оние фреш & фреш, пелени еднаш и имам сменето, ама со други памперс, оние new baby и ок беше, немаше реакција. Се надевам овие пуфис ќе се погодат. И јас имм уште некои 10тина памперс премиум, ако не биде со новиве, пак на нив се враќам.
Фала женска!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1063
6.5.2012 16:35:49   
Ikana
Pufies во Веро се 949 денари, бр. 4, а внатре има 70 пелени...секаде е вака или во Веро се поскапи?

Непосредна врска до пораките: 1064
6.5.2012 17:03:15   
anaana
jas ovie gi kupiv 749 den 94 peleni, vo ohrid. ima eden market stop shop i e mnogu eftin i ima vnatre baby shop i se e ppoeftino.. a vero mislam deka e najskapo od site. vidi vo zegin ili vo tinex

Непосредна врска до пораките: 1065
6.5.2012 21:06:52   
Beatris
Женски кажувајте чаре, А неколку вечери по ред се буди утоп мокра, користиме Памперс актив бејби 4+, преку ден нема никаков проблем ама што и стана сега навечер незнам. Еднаш порано купив Дајперс и Пафис ама ми пропуштаа каки user posted image

Бројчето е ок, нема килажа за 5ка, а и убаво и лежат овие, таман и се. Хелп!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1066
6.5.2012 21:41:30   
kikicka
Беатрис земи премиум памперс за навечер ,мене тоа ми е спас,и Л тонее секое сабајле со активот,и тоа 5 и зимам иако нема толку кг. Пробај навечер премиум а преку ден Актив

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски кажувајте чаре, А неколку вечери по ред се буди утоп мокра, користиме Памперс актив бејби 4+, преку ден нема никаков проблем ама што и стана сега навечер незнам. Еднаш порано купив Дајперс и Пафис ама ми пропуштаа каки user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1067
6.5.2012 22:00:54   
Beatris
Благодаримееее user posted image Не ми текнало таква комбинација да направам

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1068
6.5.2012 22:56:03   
anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Pufies во Веро се 949 денари, бр. 4, а внатре има 70 пелени...секаде е вака или во Веро се поскапи?

jas gi vidov denes vo market vo struga 769den, 70 peleni 4ka

Непосредна врска до пораките: 1069
6.5.2012 23:14:54   
Natuska85
Последниов месец користиме нанис од гиго трејд и можем само пофални зборови да упатам за нивuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1070
6.5.2012 23:28:10   
Ikana

Благодаримееее user posted image Не ми текнало таква комбинација да направам

Премиум Беатрисче...а овие во веро се луди бре 200 денари поскапи се пелениве....аааа кај ги има на друго место пуфис???

Непосредна врска до пораките: 1071
6.5.2012 23:31:54   
anaana
jas mislam deka vero se najskapi opsto. vidi vo tinex vo tediko nekade. jas znam deka premium care se najeftini vo euro farm apteki - 2ka se 830 nekade, a vo zegin 930 otprilika. a za pufies ne znam samo znam deka 940 se mnoguuuu skapiii

Непосредна врска до пораките: 1072
6.5.2012 23:35:12   
Ikana
Па нели се премногу скапи...колку памперсот сеuser posted image
Ништо ќе барам по другиве маркети, вака ме бендисаа, ќе видиме ноќеска дали ќе пуштат, а и повеќе пелени има во пакувањето отколку памперсот...овие се 70 пелени, а памперсот 4 се 52. И за иста цена поисплатливо е..... Али многу се 200 денари брееееuser posted image
Фала анаана!!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1073
6.5.2012 23:36:47   
Pepelaska *

Абе и син ми нема килажаа за 5 ама носи вече една годинаuser posted image поради истиов проблем , земи поголеми еден број ништо нема да и биде,

А користи некој дајперс? ние сме на бекутан ама овие некако ко поевтини ми се видоа

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 6.5.2012 23:39:27 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1074
6.5.2012 23:40:27   
anaana
no problem, samo da se pogodat. eve kaj nas do sega nemame losa reakcija :)) se nadevam taka ke ostane posto se poeftini od premiumot a ne se losi meki se.. a so ova cenive stvarno nema smisla :(

Непосредна врска до пораките: 1075
Страница:   <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?