anaana -> RE: Еднократни пелени (15.5.2012 17:06:26)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring Voopsto ne sum zadovolna od Can bebe , Imaat fals peleni vo nekoi pakuvanja, Koristevme do 2 i sega testirame drugi .Koga go kupiv vtoroto jambo pakuvanje 2 epten se iznervirav....site peleni bea zguzvani , lepenkite presvitkani , materijalot kaj lepenkite nikakov da povleces posilno ke se skine...tenok i propustaa...epten se razocarav, ne bea istite peleni so gi koristev prethodno , a do togas bev super zadovolna i so cenata..katastrofa , edvaj gi potrosiv... a bea kupeni od istata apteka , vo period od 2-3 nedeli, Sega testirame peleni ...momentalno sme na Pufis pa ke vidime ! jas sum zadovolna od pufies. 2ka koristime sega zasega mi odgovarrat i so cena, pisuvav i pred toa 750den 94 peleni. sigurno ima i poeftini od niv ama mene ovie mi se ekstra nitu ednas ne mi propustile. na vecer nemam maka, da ne se zarecam. imam ostanato od premium care pa gi kombiniram, ne deka pufies propustaat ili deka mi e strav, tuku za da gi potrosam. premiumot se isto taka ubavi ama mi bea skapi. taka da sega zasega ne gi menuvam pufies. :))
|
|
|
|