RE: Еднократни пелени (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Новороденче, бебе

Порака

Malecka23 -> RE: Еднократни пелени (30.9.2012 12:08:58)

bas vcera se slusnav so tetka mi od germanija vo razgovorot i kazav kako sto ovde i prethodno napisav za pelenkite sto ja zilaat M i bas me sovetuvase da probam so babylove demek i ona so dvete deca imala takov problem so pampersot i po preporaka na pedijatar gi kupila ovie i mi rece deka pomognalo mm vcera go prativ kupi 2ka i luge navistina posle 2rata pelena se izgubi crveniloto i go gledam detevo ona komotno mi pretka i nema nisto.A za propustanje haha imav moznost odma da gi testiram i toa na golemo[sm=smiley36.gif] nemase nisto.BAs sum zadovolna sea za sea i mislam deka slobodno mozat d apariraat so pampersot edinstveno sto ne se tolku sareni[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

anaana -> RE: Еднократни пелени (30.9.2012 12:54:56)

me intresira kaj gi ima tie baby love
nie koristime puffies 3ka imame nekade 7kg
gledam na internet ima nekoi baby love od 3-9kg i ima edni od 6-11kg
ima i golemi pakovanja ama ova na internet gledam
kaj mozam da gi kupam i koja cena se?
http://babyloveclub.com.au/6-11kg
eve na koj link gledav

Malecka23 -> RE: Еднократни пелени (30.9.2012 13:37:10)

Vo dm prodavnicata vo gtc 3ka golemo pakuvanje se 100peleni za 940mislam denari

eli07 -> RE: Еднократни пелени (30.9.2012 19:34:02)

Mamicki ve molam kazete mi vo Kam procitav negde na forumov deka Pampersot Aktive Baby se najeftini.Koj tocno Pampers gi ima 4-ka ama od kolku kila se posto mene mi treba 4-ka od 7-18 kg.Blagodaram :)

majka na eva -> RE: Еднократни пелени (30.9.2012 19:42:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: eli07

Mamicki ve molam kazete mi vo Kam procitav negde na forumov deka Pampersot Aktive Baby se najeftini.Koj tocno Pampers gi ima 4-ka ama od kolku kila se posto mene mi treba 4-ka od 7-18 kg.Blagodaram :)

од толку кг се од 7-18,а инаку во кам секогаш е се најевтино![sm=smiley1.gif]јас користам дајперс и пак од кам се најевтини и од таму си земам[sm=smiley31.gif]

Luci -> RE: Еднократни пелени (1.10.2012 10:17:12)

Мене Бејби Лов не ми се ништо посебно, редовно имаме по некое скинато ластиче од тие од страна. За преку ден се надам во Керфур ќе донесат некои нови памперси па и тие да ги пробаме[sm=smiley1.gif]

lilicka -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 15:41:45)

Очајна сум веќе со пелениве.....бевме на Дајперс од кога ги направија новиве паковања секое 2 пелена ни пропушта[sm=zmeden.gif] а шо убави не беа пред тоа...аххх
Изгледа ќе се вратиме на Памперс актив.....може некој да ми каже колку парчиња има во 5 и кај се најевтини ама не оние полските туку германските[sm=zmeden.gif]

Sandric -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 17:08:53)

Lilicka da ne ne ja mestis ubavo pelenata
Ako imas masko bebe kureto obavezno nagore postavuvaj go inaku site ke ti protekuvaat

lilicka -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 17:29:09)

Sandric девојче е ама гледам убаво да и ја наместам пелената и пак и протекува низ ножињата!

Annet -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 17:34:00)

lilicka dajpers veke ne se ubavi,i mene ne mi se dopagaat,ke si se vratama na pufis jas izgleda,noke po 3 pati menuvam pelena,pie voda i mleko nekogas noke,ama da propusta vaka nikogas ne mi se slucilo.ne gi biva ovie dajpers senzitiv,jok

Sandric -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 17:46:44)

Nie sme na Violeta skoro celo vreme i samo koga mu stanuvaa mali mi prokisnuvase dodeka premineme na pogolem broj. Inaku nikogas ne sme imalee problem a pie tecnosti noke duri i premnogu

ostoun -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 17:56:01)

Jas sum zadovolna od novite daipers ne ni protekuvaat.

MamaOhrid -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 22:56:38)

Vo Zegin Pampers polski se ili germanski?

Kockicka -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 23:24:54)

Polski ustvari kaj mene vo Gevgelija i nikade nema Germaski a neznam i zosto tolku gi napagate Polskite nie sme od pocetok na Pampers aktiv baby ( osven vo bolnica Premium care
) i samo ednas ili dva pati ni imat prepusteno.

kikicka -> RE: Еднократни пелени (7.10.2012 23:45:05)

Моите Памперси што ги зимам од Бугарија се Руски. И нормално ако се препие течности ке и пропуштат ,ама ако нормално пие не пропуштаат.

lilicka -> RE: Еднократни пелени (8.10.2012 11:14:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Моите Памперси што ги зимам од Бугарија се Руски. И нормално ако се препие течности ке и пропуштат ,ама ако нормално пие не пропуштаат.

Ајдее рускии....како ги набавуваш кикичкаа??

majka na tri deca -> RE: Еднократни пелени (8.10.2012 18:27:03)

Mamicki! pufis i kanbebe mislam deka se najdobri[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kikicka -> RE: Еднократни пелени (8.10.2012 21:12:52)

Епа ми ги носат од Бугарија...некој што оди ке ти донесе за 1500ден 111 парчиња пелени 5ка!
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

lilicka -> RE: Еднократни пелени (8.10.2012 21:14:40)

Епа ми ги носат од Бугарија...некој што оди ке ти донесе за 1500ден 111 парчиња пелени 5ка!
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Фала драга ефтинко билоо!![sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: Еднократни пелени (8.10.2012 21:17:24)

Е нели е ефтинко беЛиличка?[sm=smiley36.gif]
За без пари се [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
4+ се 120 пелени исто за 1500ден.

Beatris -> RE: Еднократни пелени (9.10.2012 13:50:00)

Kикичке мене ми прокисна 5ката што ми ја даде за проба [sm=smiley13.gif] И сеа се мислам што да правам, Памперс пропушта, премиум кер исто, дајперс држеа сеа и тие пропуштаат, бејби лав од ДМ 1 недела не ми пропуштаа ама сабајлево лом детево. Аман више со овие пелени не знам какви да земам, барем само за ноќе, преку ден немаме гајле. А и не пие нешто посебно течности како кога беше топло, ама ете пак пропуштаат. У пм веќе и пелени и се

kikicka -> RE: Еднократни пелени (9.10.2012 13:58:01)

Де брее де таа мочлата твоја убава [sm=smiley36.gif] Ке и ставаш по 2 пелени и етееее што би рекла А.
Незнам што да ти кажам ,да не не и ги местиш убаво а?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dostickage -> RE: Еднократни пелени (9.10.2012 14:01:06)

Sosem te razbiram.
I nie imame peleni samo za spienje ama site ali bas site mi pustaat.
Retko mocka nokje , ama sve propusta .Mislam deka se vise golemnki za peleni toa e.

Se ubiv od davanje pari i pak ne brkaat rabota.
Im se nautiv na pelenite i si kupiv najobicni od maalskiot market 20 parcinja za 179 denari[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kaj i da e i tie kje gi frlime

dostickage -> RE: Еднократни пелени (9.10.2012 14:02:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Kикичке мене ми прокисна 5ката што ми ја даде за проба [sm=smiley13.gif] И сеа се мислам што да правам, Памперс пропушта, премиум кер исто, дајперс држеа сеа и тие пропуштаат, бејби лав од ДМ 1 недела не ми пропуштаа ама сабајлево лом детево. Аман више со овие пелени не знам какви да земам, барем само за ноќе, преку ден немаме гајле. А и не пие нешто посебно течности како кога беше топло, ама ете пак пропуштаат. У пм веќе и пелени и се

A da probas broj 6? Gledam Can Bebe izvadile 6. Imas malo pakuvanje so 18 parcinja.
Jas bev mn zadovolna od Can Bebe.Gi koristevme dolg period.

AnnaMolly RR -> RE: Еднократни пелени (9.10.2012 14:14:37)

Беатрис, мене сите можни пелени ми пропуштаа зашто му беа тесни. Ги најдов оние швајцарските и се спасив од протечени пелени. Мислам дека е така затоа што се поголеми од другите, на пример од 9-18 земав од швајцарскиве кога користев најголеми Кан Бебе. После на 11-25 се префрливме и екстра беше.
Само мораш многу внимателно да одбереш какви швајцарски ќе купиш зашто има едно 10 фирми, а само 2 од нив се асални.

Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>