|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
5.11.2012 10:02:31   
anaana
jas mislam deka helen harper gi vidov vo kerfur ama ne sum sigurna. ic ne pomisliv deka bi mozele da se ubavi, bidejki iskreno vloskite gi probav i bea katastrofa barem za mene :)))
sega kupiv jas dajpers pa ke vidime. a za pufies izgleda e taka kako sto raste brojceto polosi se. nie so 2ka i 3ka bevme epten zadovolni. 4ka ne se losi ama propustaat taka da mora da se bara nesto novo.
a da prasam ovie pampers premium care pred nekoj den gi gledav vo tinex i na niv pisuva made i poland. jas tie na pocetokot sto gi kupuvav bea made i germany.. zar i premium sega se kaj nas polski?

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1476
5.11.2012 10:14:38   
julija.r
Helen Harper jas kupiv i 4 i 4 + i mi propustaa od stranite na lastikot..mnogu labav.
Probaj so ti sto gi kupuvas no eden broj pogolemi..mene 4ka mi propustaa od site probav (Pampers, canbebe,helenharper,dipers) od tie sto imase 4+ i od niv kupiv i tie mi propustaa..pa od sovet od patalec kupiv 5ka Dipers i NE MI PROPUSTAAT!!
eve vekje 2 meseca sum nemala vodena nokj na sin mi..moze da se desi samo od potecna kaka preku den ili koga epten mrda da pusti malce od lastikot no toa ne e nisto vo sporedba so preslekuvanjata sto gi pravev i preku den a i preki nokj.

Vo momentov imam Pufies 5ka (Dipers nemase) i ovie se super..duri ni od kaka ne se valka vekje.
Pozdrav i se nadevam barem malce pomognav

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1477
6.11.2012 14:10:09   
Mimushka
значи заклучивме дека Хелен Харпер пелени нема во Скопје?
Јас не можам да најдам.

Непосредна врска до пораките: 1478
6.11.2012 14:20:37   
anaana
vo kerfur vide? jas mislam deka tamu vidov
vo sino pakovanje bea

(Одговор на членот Mimushka)
Непосредна врска до пораките: 1479
6.11.2012 14:24:54   
Annet
user posted image
zeni mnogu se ubavi,navistina,ako ne jas od Veles da ve snabdam vo Sk ?"))))user posted image

Непосредна врска до пораките: 1480
6.11.2012 15:26:00   
raklav

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

vo kerfur vide? jas mislam deka tamu vidov
vo sino pakovanje bea

vo kerfur nema helen hArper ima turski i se katastrofa
a od drugive ima pampers puffis dajpers i bekutan tolku

Непосредна врска до пораките: 1481
6.11.2012 15:41:36   
lilicka
Има некој задоволен од канбебе?????

(Одговор на членот raklav)
Непосредна врска до пораките: 1482
6.11.2012 15:50:10   
Mimushka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

user posted image
zeni mnogu se ubavi,navistina,ako ne jas od Veles da ve snabdam vo Sk ?"))))user posted image

Pa ako se stvarno tolu dobri i eftini i biznis ke napravimeuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1483
7.11.2012 18:19:43   
Gwendolin

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Има некој задоволен од канбебе?????

Ние користиме канбебе уште од првиот ден.Понекогаш пропуштиле, ама ретко, фала богу досега не сме имале никакви иритации на газето...според мене за таа цена си се супер.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1484
8.11.2012 10:01:46   
anaana
gi najdov helen harper vo eden market vo ohrid :))
ama sega zasega ok ni se dajpers. pa ako nesto se resam da smenam ke kupam od tamu :))

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 1485
8.11.2012 10:52:33   
Mimushka
Пробавме Дајперс и се суперuser posted image Не му се исфрли газето. За навечер не знам како ке бидат, зошто продолживме за нанање со Памперс

Непосредна врска до пораките: 1486
8.11.2012 11:08:35   
Annet
ајде нека се погодат ова пелениве веќеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1487
8.11.2012 11:13:45   
Bethany
Ништо само да дадам рапорт дека нас и Бекутан 5 пропуштаат. user posted image А башка се некако и поголеми од Дајперс 5 user posted image Така да после овие ќе се вратиме на Дајперс или Хелен Харпер, ги видов тука од каде купувам пелените, таа што продаваше ги фалеше, ама јас бев некако скептична, ама ете ако и вие имате пофални зборови, може да пробаме и ние.
А воопшто не ми се допаѓа ово менување пелени , фала на Бога па не е бил осетлив досега, да пројави некоја реакција или слично, ама сакам да си најдам некои и да бидам раат.

Инаку, информација за тие што користат Пуфис. Во Рамсторе продавницата Пуфис (обичните и дезенираните) сите бројки се 766 ден. Вчера ги гледав, ги гледав и не ги земав, си викав ајд пак да не се навраќам на нив, додека не завршам експериментот со другиве. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1488
8.11.2012 11:15:53   
Beatris
Не знам дали си ги пробала Чико. Нас единствено тие не ни пропуштаат после пробување на сите можни пелени

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1489
8.11.2012 11:20:37   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Не знам дали си ги пробала Чико. Нас единствено тие не ни пропуштаат после пробување на сите можни пелени

Е немам пробано од тие. Ќе гледам каде можам тие да ги најдам тука и да пробаме и тие. Знам дека се поскапи од другите, ама јас би ги ставала само преку ноќ, бидејќи денски поминуваме, така да ќе биде супер ако и кога ги најдам. user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1490
8.11.2012 11:33:14   
Beatris
Јас за преку ден користам Дајперс 5, а овие само за ноќе. Тука се 289 ден 18 парчиња, доаѓа по 16 ден пелена. Ама барем е сува насабајле. Штом се само за навечер, не ми прават некој голем трошок

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1491
8.11.2012 13:46:56   
anaana
koja e razlikata megju dajpers sensitive i dajpers air?
vo edna pordavnica najdov dajpers air br.4 62peleni 668 denari
vo kam dajpers sensitive se 50 peleni 555den
vo zegin ne znam kakvi dajpers 62 peleni se 697 taka nekako
ima razlika vo dajpersov?? jas prv pat koristam kupiv malo pakovanje dobri se, mene mi se poubavi od pufies pa sakam sega golemo da kupam.z
a gi gledav tie helen harper bea nekoj 470 den 50 peleni - za 4 ka zboruva. ama ne znam
ic ne sakam eksperimenti so peleni. ete becutan zedov i se pocrveni vo gazeto... sakam edni da najdam da se pogodat i da ne menuvam veke :))

Непосредна врска до пораките: 1492
8.11.2012 13:55:17   
Annet
vaka,dajpers sensitive ne se ubavi,imaat pomalku pamuk,nas ni propustaat,a air mislam deka se poubavi,mislam deka se tie starite pakuvanja.
jas 15 meseci gi falev Pufis ama sega gi falam Helen HArper,nam ni se pogodija,sekoe dete nema ista gradba na telceto,mozebi zatoa pa ni se pogodija ovie,eftini se a debelki,ako deteto ne vi se iritiralo dodega od peleni,probajte,za 480 denari,ke vidite,za denski ,pa za noke,,taka jas prvo denski gi probuvam ako se ok prodolzuvam i noke..jas sum prezadovolna,mozam da kazam kako Pufisot 2-3 sto bea deka se ovie H.Harper.

Непосредна врска до пораките: 1493
8.11.2012 13:59:53   
dostickage
Anet, Helen Harper imaat gel?

Непосредна врска до пораките: 1494
8.11.2012 14:06:26   
Annet
abe neznam da ti kazam za sigurno,ima na samata pelena kako zelena lenta na pamukot,ama ne se pravi koga ke vpie kako gel,kako sto se violeta pelenite,imaat izgleda,ama ne se pravi kako zrnca....

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1495
8.11.2012 14:44:15   
anaana
sega bas gledav nesto na internet i ja najdov firmata koja najverojatno gi pravi dajpers nekoja grcka. i na nivnata web strana gi nema ovie sensitive gi ima samo tia air???
ne znam zosto i sum vo zbunka :)))

i ova premnogu gledanje po internet ne cini :)) sega ne znam dali da zemam sensitive ili air. ne sakam po doma da mi sedat peleni neiskoristeni :)

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 15.11.2012 13:32:49 >

Непосредна врска до пораките: 1496
8.11.2012 14:57:34   
Beatris
анаана, старото пакување беше аир, новиве се сега сензитив и се пошарени, старите беа бели. И јас мислам дека старите беа подобри ама веќе скоро и да ги нема нигде

Непосредна врска до пораките: 1497
8.11.2012 14:59:50   
anaana
aaaaa, znaci jas da si gi zemam tie air sto si gi najdov. 62 peleni za 668 denari :) 4ka

Непосредна врска до пораките: 1498
8.11.2012 15:01:05   
Mimushka
Немам приметено дека има различни Дајперс, но имам слушнато дека во Кам е поевтино затоа што не е робата со ист квалитет како на друго место.

Непосредна врска до пораките: 1499
8.11.2012 15:07:33   
anaana
vo kam se polosi pelenite? so polos kvalitet ili?
inace tamu 50 peleni se 555 den.

Непосредна врска до пораките: 1500
Страница:   <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?