|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
8.11.2012 15:14:13   
anaana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

abe neznam da ti kazam za sigurno,ima na samata pelena kako zelena lenta na pamukot,ama ne se pravi koga ke vpie kako gel,kako sto se violeta pelenite,imaat izgleda,ama ne se pravi kako zrnca....

eve sto pisuva za helen harper na internet - na nivnata strana
Day & night use: Super absorbing polymer turns into gel when moist and locks the urine safely away.
Elastic side panels to fit your baby’s body perfectly
Aloe Vera extract
Breathable
Anatomical shape: Respects your baby’s anatomy
Anti - leak barriers: Prevent the urine & stool from running over the sides

< Поракaта ја уредил anaana -- 8.11.2012 15:16:37 >

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1501
8.11.2012 15:50:01   
Mimushka
Jas kupiv od Kam i super ni se. Prethodno zemav malo pakuvanje od Zegin i mi bea so ist kvalitet.Ne primetiv dali pisuva air ili sensitive.
Sega prvpat na forumov procitav deka ima razlicni Daipers.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1502
8.11.2012 16:00:36   
ostoun
Ima stari i novi. Starite bea beli a novite se sareni. Jas ne primetuvam nekoja golema razlika megu niv. A za gel ke povtoram uste ednas nema ednokratni peleni bez gel.

(Одговор на членот Mimushka)
Непосредна врска до пораките: 1503
8.11.2012 16:04:01   
miana
Sega imalo i novi BECTUAN neznam dali ste videle..Mi kazaa vo nekoj super market delele promotivno po dve peleni i bile mnogu po fini i meki za razlika od dosegasnite...??? Gi probal nekoj ?
Nie sme na pampers

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 1504
8.11.2012 16:07:08   
Bethany
Анет, во право си во врска со конституција на бебе дека влијае на пелените дали ќе се погодат или не. Тоа приметив еве сега кога почнав со експериментите. На пример, бекутан е за бебиња со поголемо меше и пошироки во струк, не тенки како ние. user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1505
8.11.2012 18:50:46   
anaana
becutan jas kupiv edni nemaa elasticni lepenki tuku lastice na grbceto. posle kupuv uste edno - najverojatno tie bile novite imaa elasticni lepenki. iskreno bea malku pokruti ama ubavi bea. samo sto nas crvenilo ni izleze. moze ne bese od pelenite ama eve mi gi stojat doma mi e strav da mu gi stavam.
pa kupiv dajpers :)

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1506
9.11.2012 23:48:58   
Mama Srna
Ние користиме Pampers active baby - конкретно од овие памперс сум задоволна. Користевме и Sleep and play и night - Pampers ама од тие ич не сум задоволна Pampers active baby никогаш навечер не ни пропуштиле и навистина му е газето суво после цела вечер во пелената бидејќи содржат некаков апсорбирачки гел...

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1507
10.11.2012 19:48:09   
raklav
me interesira dali nekoj nasol i kupil pampers activ br 4 99komada sto gi reklamiraat na tv ako ima nekoj neka pise kolku pari i kade gi kupi pozz

Непосредна врска до пораките: 1508
12.11.2012 13:44:52   
Mimushka
има во зегин.
Инаку за Дајперсот баш гледав и на тие од Кам и на тие од Зегин пишува Сенситив.

(Одговор на членот raklav)
Непосредна врска до пораките: 1509
12.11.2012 14:03:37   
anaana
nas i dajpers ni propustaat malku. podobri se od pufies ama pak propustaat. pa sega veke se mislam za pampers. kazete mi 4ka se od 9kg-18kg?
bidejki 4ka dajpers se od 7-18kg
i kolku pari se toa golemo pakuvanje sto go imalo vo zegin od 99 peleni?

Непосредна врска до пораките: 1510
12.11.2012 14:31:13   
Mimushka
1125 денари

Непосредна врска до пораките: 1511
15.11.2012 11:10:57   
sandriana RR
Дали сте ги пробале пелените Good baby, што ги има во Карфур - на акција 299 денари, 40 парчиња се 5ката?
Минатата недела зедов едно пакетче, за проба, и ги користам денски, за во градинка,и до сега се ок. Најдолго што ги носела Т е период од 6 часа, не пропуштиле, ниту се исфрлила. Само малку ми е шубе - имаат гел....Инаку за навечер уште ставам Дајперс (ги користам скоро година дена, и немам никаква замерка за нив).

Непосредна врска до пораките: 1512
18.11.2012 14:00:47   
eli07
Nie se zivo i divo probavme i na kraj pak se vrativme na Pampers Aktive Baby.Od site sto ni propustaa Pampersot najizdrzlivi izlegoa.Mamicki ima akcija na Pampers Vo Zegin 1129 den. se site i ako kupite i vlazni maramcinja dobivate sise gratis (so klunce silikonsko mnogu e ubavo)user posted image user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1513
19.11.2012 0:20:55   
mmbucko
Nie obicno koristime Canbebe za preku den a Pampers za navecer. Za preku den ne mi se isplati Pampersot oti nie kakame po 7-12 pat, a za noke samo Pampersot mi izdrzuva bez da gi menuam. Vcera zema za proba Becutan od novite i prijatno sum iznenadena. Dobra cena 630 den za 68 peleni a extra se. Ke vidam na podolg rok kako ke se pokazat zatoa sto imam moznost da gi zemam i od magacij za 15% poevvtino i togash top ke bide kombinacijata user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1514
19.11.2012 10:56:04   
Mimushka
Девојки во Карфур има Памперс 5 - 6, 1190 ден. 86 пелени или 88 не сум сигурна.Од оние во картонско пакување.

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 1515
19.11.2012 11:16:45   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mimushka

Девојки во Карфур има Памперс 5 - 6, 1190 ден. 86 пелени или 88 не сум сигурна.Од оние во картонско пакување.

Земавме вчера од Карфур - Памперс актив бејби 4, во кутијата се 3 пакетчиња од по 33 пелени (99 пелени).

Непосредна врска до пораките: 1516
19.11.2012 13:29:56   
eli07
Земавме вчера од Карфур - Памперс актив бејби 4, во кутијата се 3 пакетчиња од по 33 пелени (99 пелени).

Koja e cenata??

Непосредна врска до пораките: 1517
19.11.2012 13:33:04   
sandriana RR
1190 денари се сите величини, само различен број париња, нели- зависи од бројчето.

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1518
19.11.2012 14:01:53   
rina13
Nie koristime can bebe I top ni se ne propustile ni 1nas.Bas pred malku kupiv od stokomak bea 612den 58 peleni 4+

Непосредна врска до пораките: 1519
19.11.2012 14:24:57   
vezilka RR
Добро овие памперс во кутии од по 99 пелени само во Карфур ги има??? Ние имамепроблем..веќе сме на 6ка пелени и колку што разбрав (така ми рече тетката во аптека) дека 6ки има само од памперс, бекутан и канбебе. КАн ги пробавме, ни протекува за два саати, бекутанот за преку ден се ок, издржуваат до 4 саати, ама за навечер, јок. За навечер само памперсот не држи.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1520
19.11.2012 15:17:26   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Добро овие памперс во кутии од по 99 пелени само во Карфур ги има??? Ние имамепроблем..веќе сме на 6ка пелени и колку што разбрав (така ми рече тетката во аптека) дека 6ки има само од памперс, бекутан и канбебе. КАн ги пробавме, ни протекува за два саати, бекутанот за преку ден се ок, издржуваат до 4 саати, ама за навечер, јок. За навечер само памперсот не држи.

Tаму видов 6ка со сигурно, за на друго место не знам.....

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1521
19.11.2012 15:26:51   
belabela
Dali ima 4+ golemo pakuvanje?

Непосредна врска до пораките: 1522
20.11.2012 8:53:19   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: belabela

Dali ima 4+ golemo pakuvanje?

Od Pampersot? 4ka se tie na akcija...

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1523
20.11.2012 9:50:50   
Ring
momentalno koristime Daipers 4 ama ne stegaat okolu nozinjata . a 5 ni se golemi ...
od koi peleni ima 4+ osven Pufies (ni se vcrvi gazeto od niv ) i Can bebe ( ni propustaaat za pola saat ) ?

Pampers znam deka ima , ama i koi drugi ????

Непосредна врска до пораките: 1524
20.11.2012 9:51:26   
Mimushka
Свекрва ми ни купила вчера 5-ка. Во пакувањето има 82 пелени.

Непосредна врска до пораките: 1525
Страница:   <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?