RE: Еднократни пелени (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Новороденче, бебе

Порака

Фиданче -> RE: Еднократни пелени (1.2.2013 19:35:55)

Jas razbrav gi imalo vo chair vo Princ Marketot (mislam taka se vikase) :) Drugarkami e prezadovolna

JanaMarija -> RE: Еднократни пелени (1.2.2013 19:38:07)

A kaj se naoga toj market, znaes? Bas sakam da gi probam pelenite

Bilence2 -> RE: Еднократни пелени (1.2.2013 23:36:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

И јас не најдов Виолета различни пакување, сега сме на 3ка. Овие ги користам од почеток, но ги земав и оние од Карфур Гуд бејби, али дефинитивно не ги бива, па ги користам за преку ден кога сме дома , а Виолета за преку ноќ и да ви кажам и по 10-12ч не ми пропуштаат(значи цело спиење).
Сега видов дека во ДМ нивните пелени се 955ден пакување од 100пелени, наредно тие ќе ги пробам.

Da gi probas od.DM. Baby love se vikaat jas sum PREzadovolna. Nitu osip, nitu propustaat, a sobiraat eden ton, posebno preku nok. Pa i cenata im e OK.

Annet -> RE: Еднократни пелени (2.2.2013 10:15:48)

moze da stavite slika da vidime kako izgledaat tie Baby love?
[sm=smiley1.gif]

Фиданче -> RE: Еднократни пелени (2.2.2013 11:52:44)

Aj tochno ke prasam pa ke ti kazam, mislam deka se na ul. dzon kenedi , ko ke se svrti levo na semaforot za nakaj cvetan dimov skoloto,odma posle semaforite, ama ke prasam za sigurno pa ke pisam .

Ikana -> RE: Еднократни пелени (3.2.2013 15:22:32)

Женски ги има ли некој пробано Памперс гакичките, место пелена што се ставаат? Ме интересира ваше мислење, сакам да ги пробаме, или рано е уште? Имаме 14 месеци за некој ден.

zzaa -> RE: Еднократни пелени (3.2.2013 15:46:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: JanaMarija

A kaj se naoga toj market, znaes? Bas sakam da gi probam pelenite

princ marketo se naoga znaci vaka od dzon kenedi prvite semafori vrtis levo i prvo ti e ramstor vozis se pravo i okolu 300 metri od leva strana ti e marketot,vo zgrada se naoga,tamu ziveev jas edna godina i cesto pazaruvav tamu,marketo raboti do 12 na polnok a za nivnite praznici 24h,i e naj evtin market vo Sk.

MamaOhrid -> RE: Еднократни пелени (3.2.2013 23:36:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

Женски ги има ли некој пробано Памперс гакичките, место пелена што се ставаат? Ме интересира ваше мислење, сакам да ги пробаме, или рано е уште? Имаме 14 месеци за некој ден.

Јас ги имам пробано со поголемиот син и тоа на лето кога се одвикнувавме од пелени, малку се во големина помали споредено со ист број на active baby и некако ко мали ми се чинеа и детето се премочуваше и само едно пакување купив.

radi -> RE: Еднократни пелени (26.2.2013 23:41:12)

Ние почнавме со Canbebe 2-5 кила и задоволна сум ама после ми рекоа да ги пробам Bello ги има во аптеките 250 денари понекогаш цената не значи ништо а газето не му беше црвено и не пропуштаа сега сме пак на Canbebe а скоро земав и од Карфур Goodbaby 3-6 кила ама некако не ми се убави па само преку ден му ставам а навечер Canbebe.

anaana -> RE: Еднократни пелени (3.3.2013 11:38:12)

nie sme uste na helen harper. zasega mi se super.
:D

Gwendolin -> RE: Еднократни пелени (6.3.2013 14:47:00)

Убаво си почнав јас со Дајперс, ама пред некое време немаше бројче во Кам, па Гиго ми беше најблиску и си земав Нанис и то дирекно големо паковање. И - лепота, пелените одзади со ластиче, мекички, а бе ништо живо не пропуштаа, од 9 вечер се случуваше да и ја сменам дури во 7-8 сабајле, пелената полна, газето суво...и си земав уште еден пакет Нанис. Ја ставив првата пелена и ми протече, ама ај си викам не и ја наместив убаво. Покасно сфатив дека нема шанси 8 пелени за 5-6 саати да ги наместам накриво. Секоја пелена пропушташе и тоа убаво пропушташе, се и беше или мокро или со каки, секое менување пелена ни беше комплетно пресоблекување. и кога ќе ја свиткав пелената за да ја фрлам беше мека ептен, мислев дека ќе ми се распаднат во рацете, врска немаа тие пелени со претходните, како да им фалеше слој во пелената...ептен различни беа и бев многу бесна[sm=grrr.gif], ама тоа е тоа, си изнапцујав и нанис и пелени и се што имаше врска со пелените. Си купив после дајперс и сега рает сум.

Luci -> RE: Еднократни пелени (6.3.2013 14:53:26)

Потполно истото и на мене ми се случуваше со Нанис пелените од Гиго
Инаку во моментов користиме памперс слип енд плеј 5-ка за преку ден и памперс актив бејби 6-ка за ноќе

Andriance -> RE: Еднократни пелени (6.3.2013 23:07:44)

Јас дефинитивно не се откажувам од Дајперс...пред некое време немаше бројче во кам и земав Кан бебе..ужас..па памперс слип анд плеј..јок бре...и еве пак си се вративме на Дајперс.
Инаку, денес една другарка ми кажа дека Бекутан пелените ги направиле една категорија или класа поквалитетни сега и ќе имаат промоции со тест - пелени [sm=smiley36.gif]
ќе даваат и гратис сликовници..па може да се проба.

deluxe -> RE: Еднократни пелени (7.3.2013 0:03:37)

se razocarav i od svajcarskte peleni[sm=smiley13.gif]eve veke treto utro[sm=duda.gif]se budi prokisnat nz sto e rabotata[sm=zmeden.gif] gi koristime veke 2-3 meseci istite od istata firma TANI- svajcarski peleni vo bezboen najlon,samo velicinata mu ja promeniv pred izvesno vreme,sega sme 9-18kg,iako [sm=duda.gif]ima odprilika 8i pol kg.sepak prokisnuva poludev so ova pelenive,i blagodarenie na niv eve noseto mu e rasteceno,nastina dusice cela nok utop spie[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

MamaOhrid -> RE: Еднократни пелени (7.3.2013 1:06:44)

Јас за ноќе користам памперс premium care, а за дење active baby. Е арно ама последниов пакет premium care е ужас. Одвратно мириса цел пакет, да не речам корне. Носот си го затнувам кога му ја ставам пелената.Згора на се па и големо пакување зедов, џабе толку пари дадов.

eli07 -> RE: Еднократни пелени (7.3.2013 9:27:41)

I jas maka macev so ova pelenive do pred mesec dena i sto i da probav pak se vrakav na Pampers Active Baby.Pocnavme da koristime 5-ka za preku nok,a 4+ za preku den i spasiv glava ne pamtam od koga ne mi e mokar deckoto sabajlecki[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anaana -> RE: Еднократни пелени (7.3.2013 9:34:07)

ima popust na pampersot tie golemite kutii vo carefur se 1299
ne deka e golem popust ama sekade se 1350 nekade :)))
jas imam uste doma pampers active, ali sega zasega so helen harper terame dobro ni odi :)))

sandriana RR -> RE: Еднократни пелени (7.3.2013 9:40:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR

Јас дефинитивно не се откажувам од Дајперс...пред некое време немаше бројче во кам и земав Кан бебе..ужас..па памперс слип анд плеј..јок бре...и еве пак си се вративме на Дајперс.
Инаку, денес една другарка ми кажа дека Бекутан пелените ги направиле една категорија или класа поквалитетни сега и ќе имаат промоции со тест - пелени [sm=smiley36.gif]
ќе даваат и гратис сликовници..па може да се проба.

Нас пак обратно - последното пакување Дајперс, и тоа 5ка, ни направија црвенило кај што допираат ластичињата, на внатрешноста од бутовите, и едвај се оправивме. Мислев што да земам, и на крај се одлучив за Кан бебе да пробам, и еве 4 дена ги користиме и сум задоволна. Нема веќе ни црвенило, ни белези од ластичиња. Ако се покажат до крај вака, ќе тераме со нив до одвикнување [sm=smiley1.gif].

Malecka23 -> RE: Еднократни пелени (7.3.2013 9:40:16)

jas od pufisot sum prezadovolna ama na M i s ejavi pelenski osip pa aj da gi smenime pelenite zemavme can bebe i za cudno niednas ne mis e raspadna pelenata eve veke 3paket trosam super se bas prijatno se iznenadiv a i dosta solidna cena imaat

taisa -> RE: Еднократни пелени (7.3.2013 13:27:27)

mamicki imam dve bebinja 16 i 2 meseci i koristime pampers bi sakala da probame nesto poeftino [sm=zmeden.gif] a za pampersot nemame zabeleski dali nekoj moze da mi pisi cena za huggies

Фиданче -> RE: Еднократни пелени (9.3.2013 12:28:11)

Jas eve 3to pakuvanje koristam can bebe i super se. Prvo pochnav so pampers , pa pampers premium i fala bogu eksrta se ama posle zemav can bebe golemo pakuvanje i dur da gi dotrosime ni se smalja [sm=smiley36.gif] knap ni bea od 2-5kg i samo denje gi stavav, za navecer zemav pogolem broj od 3-6 i super se ne propustaat, ama sega za pamet od najmaloto pakuvanje zemav i taman ke premineme na novo brojche od 4-9kg.

Kazete mi , moja cuca ima sigurno 5kg , dali da zemam uste edno malo pakuvanje od 3-6 ili 4-9 ke i bidat dobri ? Se mislam pa golemi da ne se [sm=smiley1.gif]

I da vi kazam, od tie promotivnite Becutan imav doma i katastrofa , odma propustija i kakashki i se, i plus ko karton da sum stavila na detevo, kruti bea!

Gwendolin -> RE: Еднократни пелени (9.3.2013 12:49:44)

Фиданче земи си најубаво од поголемките, ние користевме порано од нив и кога цуца моја веќе имаше 4 и пол кила земав од поголемките зашто тое од 3-6 веќе ја стегаа. Е, сепак зависи до бебето, ама мислам од 3-6 дека ќе ти бидат мали.

Фиданче -> RE: Еднократни пелени (14.3.2013 19:38:22)

Zemal MM od 3-6 pa dobri i se a i zemal malo pakuvanje 36 peleni taka da ke gi potrosime pa ke smenime pogolemki :) Pozdrav

meU87 -> RE: Еднократни пелени (14.3.2013 21:58:24)

Освен од Виолета, презадоволна сум и од пелените на ДМ Babylove, одлични се.
3ка се 955ден 100пелени, а јас имав и купон за 20% попуст па ептен ефтини ми испаднаа.
и 4ка се 055ден мисалм дека се 84пелени внатре џамбо пакувањето.

mila28 -> RE: Еднократни пелени (14.3.2013 22:01:32)

Nie sme verni na pampers activ baby....iskreno prezadovolna sum...aktiven e 200 na saat i do sega nikogas ne ni popustile, e sega ima 12-13 kg..no jas koristam sepak 5ka Imam probano i dipers i can bebe i nanis i nitu edni ne se kako pampers.

Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>