meU87 -> RE: Еднократни пелени (11.1.2013 15:45:58)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87 Ние од почеток сме со Виолета, презадоволна сум. Но, сега го сменивме бројчето, преминавме на 3ка, и приметувам дека последните неколку дена ми пропуштаат. Навечер не ја пресоблекувам, па наутро ми е мокра на половините, што воопшто не ми се допаѓа. Ти се од 4-9кг, ние имаме 5500кг, па мислев дека се ок за нас, зошто 2ката ни се тесни. Изгледа ќе мора и преку ноќ да се пресоблекуваме. А да пробаш со некои други пелени, може 3-ка од Виолета не ви одгавараат. Пробај смени ги и види дали ќе биде исто. Пресоблекување навечер не знам колку ти е баш паметно. И ние бевме од сам почеток на Памперс и тоа премиум демек како најдобри па кога стигнавме до 3-ка почнаа да ни пропуштаат навечер баш како кај вас. Земав Дајперс и ок беше, а и уште сме со нив, сега веќе 4-ка. Готово средивме [sm=smiley1.gif] ги затегнувам поубаво, и ги вадам ластичињата. А за навечер ја пресоблекувам во 23-00ч зависи, и добри сме, до 9:30ч немаат гајле [sm=bravo.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric Jas samo da kazam dea VIoleta ima za maski i za devojcinja razlicni ama jas tek pri kraj go otkriv toa[sm=smiley36.gif] Како се гледа разликата???? и што е разликата?
|
|
|
|