Maca25 -> RE: Педијатар (17.6.2013 19:54:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: oliva ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Миана, мора сама да си го земеш картонот од кај матичната, заедно со едно ливче за одјава, и сето тоа го носиш кај тој што ќе го избереш за матичен. Може и преку фондот, но подолга е процедурата, плус нема како картонот да си го земеш. Јас без никаков срам или да ми е глупо од старата матична, отидов, ја прегледа ќерка ми, и се заблагодарив и си го земав картонот и се одјавив. Она беше запрепастена, ама тоа е тоа. За мое дете кога се работи, не признавам грешки. Одма си го однесов кај новиот педијатар што го избрав, во Промедика. Бев кај неколку доктори на консултации пред да го направам изборов, и докторкава ми изгледаше најсолидна. маца дали си задоволна од докторката во промедика,моите деца се таму,но уште ги немам однесено,секогаш ги носам прво кај смоковска Олива, само еднаш фала богу ја имам однесено само едва пати, докторкава не остава ништо на случајност и одма реагира. Ќерка ми ја болеше уво, одма ми закажа на ушно, терапија и одма ми отвори боледување без никаков проблем. Два пати бевме на контрола, еднаш 3 дена после антибиотик, да види дали делува, потоа откако го испи, многу е спремна и ептен добар впечаток ми остави. И јас си се префрлив таму, ама кај општиот лекар.
|
|
|
|