Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Елено моме елено ај ,ај...да не ти кажам... седи мирна таму ....... па нормално проф, јас кога сум задоволна од нешто пола свет знае,а ако сум назадоволна ..ЦЕЛ
од лево кон десно: Ики, плавата до неа што се смее е Цацко, па Мила на мама, до неа Мамичка3, позади неа Професорица, до неа Еника, пред еника лилит, па мис, до мис Мами и ива а пред нив Анушка во црвеното гушната со Еца....незнам коку е јасно ова
прва со мобилниот е ики, па до неа е цацко, пред цацко е мила на мама, позади мила на мама односно пред мене е мамичка3, до мене еника, пред еника е лилит.
до еника е мис а пред мис клекната е анушка.и еца е исто клекната и окезена до анушка.позади еца е мами а до неа е ива.
сега јасно ли е???
од лево кон десно: Ики, плавата до неа што се смее е Цацко, па Мила на мама, до неа Мамичка3, позади неа Професорица, до неа Еника, пред еника лилит, па мис, до мис Мами и ива а пред нив Анушка во црвеното гушната со Еца....незнам коку е јасно ова
fala za komentarite deka sum bila pozitivna i sum sirela pozitivna energija me imate videno 2-3 pati,a tek koga bolje ke se zapoznaeme,mislam koga ke se opustam posto uste sum taka ko stegnata pozdrav za site p.s.sto e toa muabeti so enika sme bile najzborlivi ne e tocno,zimi sve
жени подготвувам еден цел текст за нашата дружбатака да и повеќе слики ке имам објаснето и темите кои ги опфативме, ме зезна ова нетот инаку до сега се ќе знаевте
Супер сликички, супер забава, преубави девојки - жени И јас ги знам сега по лик РР-ките од средбата Ќе има и други вакви средби, ќе се организираме и ние што не бевме, само здравје пред се, тоа е најважно, нели?
ОВАА СРЕДБА ПРЕД НОВА ГОДИНА БЕШЕ САМО ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ЗА СРЕДБАТА СЛЕДНА.... МОИТЕ ПОРТИ ВИ СЕ СТАЛНО ОТВОРЕНИ, РР!!!!!! Мене ми беше кусо, слатко - исто како во сон.... Сакам уштеееее П.С.: сао, аман, не носете толку за гнеткање, се` остана. Следниот пат, ке готвиме палачинки кај мене
тоа заборавив да пишам, ќе организираме со деца да си бидеме, некако, мора да се снајдеме, а не вака на игли... Палешшшшкееее драгаа, најдрага, и ти со нас следниоооот пааааат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ееее екстра беше,и јас сакам уште.Ореовката на еца беше супер, за мајсторот.А највредни се покажаа мамичка3 и еника,спремна за мажење.Еника и мамичка3 ја чекам рецептата. Вака сега.Еника и цацко најзборливи,професорица ќутлива,лилит срамежлива,ики тивка,анушка гостопримлива домаќинка која водела сметка за се дури имавме изработено однапред картички со нашите имиња,значи спремно се на ниво, мила на мама новинарка до крај
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.