sandrin -> RE: Каде на одмор? (8.6.2011 17:20:52)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bambi jas se zbuniv [sm=zmeden.gif] edni vikate neavrasna e dobro drugi ne e dobro i sega kako e ?bidte konkretni sto cini sto ne cini, velite patot e super, znaci avtopat, drugi vikate ncini patot znaci so dupki, lokalen pat ili.... kaj ima cisti pesocni plazi, palmi, ubavo more, ubavo uredeni dvorovi i apartmani prodavnici vo blizina , prifatlivi ceni na hrana... toa toa sto treba da odgovarame izvinete ako nekoj pogresno me svati, ne se karam samo pojasnuvam e sega Furka, halkidiki, iskustvo? plaza, okolina,more, ceni na hrana fala nemoj da ti e cudno, bambi! sekoj zboruva od svoeto iskustvo i za licnoto dozivuvanje jas vo vrasna sum bila, i da me voodusevi- ne me voodusevi, no fino e za so deca, plazata sekako ti e blisku, navecer do sosednoto gratce ima kade da se proseta... se na se- prosecna grcija! patot kolku sto se sekavam e dobar... za palmi ne sum sigurna dali ima (proveri od nekoi sliki), no i da gi ima dozivuvanjete ne e kako na "onie" palmi na koi mislime pred se na egzoticnite ostrovi- vo vrasna i da gi ima, moze da ne gi zabelezis! cenite se menuvaat postojano- verojatno deka hranata e poskapa od dojran, no poeftina od santorini (kolku i da e toa vo evra izrazeno)! najubavo ti e da si razgledas nekoi sliki i vidi dali ke se vklopi vo tvoite potrebi i ocekuvanja- site nie imame razlicni kriteriumi za ocena!
|
|
|
|