mommy_angels RR -> RE: ХПВ вирус (12.3.2016 15:11:05)
|
Ивце печење,чешање се симптоми од други бактериски или најверојатно габична инфекција.ХПВ баш затоа е многу подмолен вирус,не покажува никаков симптом и оп се развива во чудовиште(не мора да значи,може и да мирува).Штом нема ништо наведено за ЦИН,како што ти кажа и Ловеабле,нема потреба од грижа.Сега ти преостанува само да работиш на имунитетот и ќе го снема.Јас еве на пример на последните 3-4 ПАП тестови го немам,иако јас сум скептик на веродостојноста на резултатите по нашите државни лабаратории [sm=smiley1.gif].Многу овошје,многу зеленчук,бета каротен и здрав начин на живот. ИЗВОРНА ПОРАКА: kate.. ama toa se tri tabletki sumamed i odma da pravam kontrola za klamidia ili treba i betadine sto mi e prepisano tri meseci posle menzis kako ne mi e jasno За веродостоен резултат треба да поминат барем три недели откако е завршен антибиотикот.Е сега не сум стручна да кажам ,ама некако логиката ми налага дека доколку се аплицира Бетадине,резултатите не би биле точни.Јас лично би ја завршила целата терапија и после тоа би правела контрола.
|
|
|
|