Snowhite RR -> RE: Колку чини градинката? (17.2.2012 21:08:17)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR Ќе си легнував, ама се изреволтирав нешто па морав овде да пишам. Ја спремав сега чантата од М за утре за во градинка и гледам уплатница ми ставиле, ама сумата 2854!!?? Што е работава, знае некој? Не видов порано, да ја прашам свеки, ама 3000 ден за градинка мислам дека се многу, плус и такси секој ден, премногу е. Ај нека кажи некој колку му дојде сметка, дали е некоја грешка можеби? Денеска бев во градинка да земам сметки, зашто кога ја добив оваа на 2854 за ноември, ја вратив пошто за еден месец беше грешка и ја вратив и до крајот на декември не ми дадоа корегирана, а од јануар не сме појдени и денеска реков да земам за двата месеци(ное. и дек.) и пак ми ја даде истата сума, ама за 2 месеци. Не знам зошто вака, оваа сума не е ни за 1 ни за 2 месеци. Ми е гајле, пониска е вредноста и ќе си ја платам таа [sm=jezicek.gif] Единствено објаснување, мислам дека М во ноември не одеше една недела нешто беше поднастинат за тоа ако ми скратиле 120 денари, друго не знам зошто така
|
|
|
|