Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 15.1.2010 8:36:34
profesorica
леле па јас ќе закаснам, да не испадне нема повеќе.вчера мислев да одам после час во град ама Дамјан ми беше кенкав поради вакцината и одвај чекав дома да си одам.ај денес ќе одам до град ваљда
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 15.1.2010 8:51:12
mami
Што не кажа ке земев и за тебе...има два типа- Трибина за седење и терен за стоење. Ние сме за стоење, а картите не се нумерирани, значи и тие што се за седење можат да седат каде сакаат
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 15.1.2010 11:59:35
Еца
Драги мои, постои шанса да дојдат од босанската рр на Концертот на Тоше и бидејќи ние вака се организираме нормално би сакале да бидат заедно со нас. Доколку навистина одлучи било која ние ќе ја пречекаме на автобуска и ќе биде сместена кај една од нас (кај мене )но бројката не се знае, ако се одлучат за повеќе дали има друг кој би се пријавил да земе на гости некоја мамичка од Босна на еден ден?
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 15.1.2010 12:15:57
mother 29
Visnja RR Elena sa RR.mk mi je javila da ako neka od vas zeli doci u Skoplje , clanice ce je sacekati ... Dogovorile su se da smjestaj bude kod neke od njih... zaista lijep gest od nasih frendica iz MK...
Amelaa RR Veliko bravo za RR.mk.... Ja bih voljela ako nista dobiti majicu...
ајде мамички од Скопје пријавете се....и убаво да ги пречекате ,да се покажете на дело!!!!!
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 15.1.2010 12:20:09
mami
Веќе и пишав на Елена, две од нив можат да дојдат кај мене без проблем. Ајде мамички, да покажеме колку е рр поврзана на сите страни, да им овозможиме да присуствуваат на прекрасниот концерт...
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 18.1.2010 9:47:01
mami
Луѓе бе..никој нема да оди на Тоше?? Ајде не бидете такви, дајте нека проработи хуманоста во вас, да го следиме патот кој Тоше ни го постави, заслужува да му ги продолжиме делата
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.