Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 25.1.2010 12:00:04
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
А зошто никој не ја спомна подвижната камераuser posted image user posted image user posted image некој цело време се пазеше од неаuser posted image user posted image user posted image
за ова ке треба Еника да си раскаже или да го зачлени Лука па тој да си ја каже маката, ама тој со камератанавистина претера и премногу ниско ја пушти на два пати
Во еден момент помислив и да се обесам на неа...да ме однесе до бина...и да се види Маичката ...сирот мој Лука...на моменти ке останеше без глава
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 25.1.2010 15:58:36
penelopa
Го гледав концерото на Тв, многу орининално...ми се допадна како го замислиле....посебно новиот спот на Тоше многу многу ми се допага. А ме интересира направи ли некоја Тв прилог со нашите рингерајки?
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 25.1.2010 17:00:34
Bogdancanka
се убаво беше на концертот али многу кратко траше а јас очекував и повеќе хитови на Тоше да се испеат изгледа многу очекував Ах а колку сакав да слушнам поголем дел од неговите хитови и цела публика како пее.....али се што е убаво кратко трае инаку концертот го следев без да трепнам и на мм му зборев е сега таму е и групата од рр ех колку сакам и јас да сум со нив а он пак се зеза со мене да сум застанала поблизу до Тв и ќе сум била со вас
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 25.1.2010 17:08:48
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
се убаво беше на концертот али многу кратко траше а јас очекував и повеќе хитови на Тоше да се испеат изгледа многу очекував Ах а колку сакав да слушнам поголем дел од неговите хитови и цела публика како пее.....али се што е убаво кратко трае
Потпишувам !
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 26.1.2010 9:46:39
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Го гледав концерото на Тв, многу орининално...ми се допадна како го замислиле....посебно новиот спот на Тоше многу многу ми се допага. А ме интересира направи ли некоја Тв прилог со нашите рингерајки?
ејјјј Натооооо зошто не ни текна ова можеше да не снимаш какос е глупираме таму
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 24.1.2011 20:35:34
Pepelaska *
Јас не би одела утре таму, бев на првиот што беше за него на 5 октомври и луѓе полошо никогаш не ми било мислев дека ќе умрам таму , а да беше Тоше ќе трчав
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 25.1.2011 3:56:30
ikki
lele kolku se nerviram, uste nemozam da ozdravam, nastinata sum, no ako do utre mi bide podobro doagam i jas so mm... mnogu sakam da ve zapoznaam, backi do site :*
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.