Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 24.1.2010 13:59:05
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
nie ke gledame vecer kaj nas ,drustvo malo ke se sobereme...hehe ako ve vidam ke ve pretstavam na gostite,drugarkite od rr
vie tamu najglasni da ste!
Ај погоди кој ке биде нагласен...и највисо таму...Лука ко што е 2 метри ке го натерам на ме качи на рамена..има да се глеа тоа маичката пред камерата е се залепам...
А за плачење..уффф.на ланскиот од самиот почеток почнав да рикам...сите песни негови ме тераат на плачење...се гледаме таму жене
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 24.1.2010 14:15:20
Матеа
РР Ви посакувам убаво да си поминете и да се изнапеете за сите нас кои нема да бидиме таму ЕХ колку ми е тешко, не можам да пишувам повеќе. Многу до сите вас.
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 24.1.2010 14:40:11
Bibi_S
Убаво да си поминете. Морници ми поминуваат кога ги слушам песните од новиот албум. Јас ќе бидам на работа, но се надевам дека ќе можам да гледам. Сите со срцата ќе бидеме таму, затоа што премногу го сакаме ангелот Тоше.
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 24.1.2010 14:54:15
jovanka
Tazna no sepak vecer koja site ke ne sploti na edno mesto so edna edinstvena zelba da pomogne sekoj od nas kolku sto moze za zelbata da stane realnost i se nadevam deka taka ke bide. Ubavo da si pominete RR bez razlika dali ke bidete tamu ili doma pred televizorot.
RE: Концерт во чест на Тоше Проески 24.1.2010 16:36:50
Bogdancanka
Јесте да Мами...те собирам од таму...user posted image user posted image user posted image И нормално другите се гледаме таму..а ие што ке гледаатна ТВ ке им мафтаме кога ке свртат камера накај насuser posted image
немој само да мафтаме пуштете ни и некој полубац а јас ќе ве следам на Тв
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.