Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 14:53:55
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
друго: мами е пријател со мотхер 29 а со мене не.ако мотхер 29 изкоментира на слика од мами, тогаш јас ќе и го видам цел албум иако не сме пријателки на фб.
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 14:54:32
nadica
Да, фб ја нарушува приватноста, џабе ти е ако ги ставиш приватни слики кога ако еден од твоите пријатели ја тагне твојата слика тогаш кај сите пријатели на твоите пријатели излегува истата слика на зидот, така што добиваш безброј непосакувани пријатели кои ги гледаат твоите слики. освен тоа ако некој искоментирал на твоја слика, негов пријател може да ти го види цел албум. мене не ми смета но сепак ја нарушува приватноста.
сосема се согласувам
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 14:56:04
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
пенелопа ај попросто ќе ти објаснам
Нема потреба попросто да ми објаснуваш дома имам програмер кој сигурно повеке се разбира барем на тоа поле!
јас и мотхер 29 сме пријателки на фб. друго: мами е пријател со мотхер 29 а со мене не.ако мотхер 29 изкоментира на слика од мами, тогаш јас ќе и го видам цел албум иако не сме пријателки на фб.
Не, не не не е така...погледни во settings на самиот албум
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 15:06:33
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
да пенелопа во право е професорица го гледам целиот албум на пријател кој не е мој туку на мој пријател пробај
Ти го гледаш албумот т.е сликите на некој што не ти е пријател преку твој пријател зошто него така му е наместено...ако во photos privacy е наместено само неговите пријатели да го гледаат ти нема да можеш да го видиш!
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 15:20:44
profesorica
Разрешено е: неможам да ги гледам сликите на мами.а сум гледала многу албуми од туѓи пријатели, најверојатно имаат подесено пријатели на пријатели во албумите.
но и јас имам подесено сликите да ми ги гледаат само пријатели.
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 15:24:22
mami
Па знаев јас дека не може...а инаку во опциите за кој може да ви ги гледа сликите има и опција прилагоди, кога ке отидете на неа, долу можете да напишете имиња на тие што не сакате да ви ги гледаат сликите за да не пишувате генерално, туку да ги откачите само тие што сакате..
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 15:28:23
profesorica
значи работава е да го имаш заштитено албумот.мене сите албуми ми се такви -само за пријатели.мами ај пробај дали ти можеш мои слики да гледаш бидејќи кате коментираше на мои слики.
но сепак останува тоа што ако некој сака да те хакне ќе те хакне и фактот дека фб сепак ја нарушува приватноста.
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 15:38:55
profesorica
абре жени јас знаете во колку албуми сум влегла и сум им ги листала сликите, на некои што не ги ни познавам. и затоа тврдев дека може да се гледаат слики.ама најверојатно им се незаштитени.ова не го знаев иако мене ми се заштитени.обавезно при секое отварање на албум притискам во сетингс да ми се само за пријатели.
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 15:45:12
mis.
професорица јас од профилот на син и можам да ги гледам сите твои фотогафии иако не сте пријатели.Изгледа не ти се заштитени. Мами твоите се заштитени а?
RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста! 11.1.2010 15:48:51
Natali061
Фб не ја нарушува нашата приватност туку сите ние што имаме фб сами и ја нарушуваме приватноста со тоа што ставаме слики,се придружуваме кон групи и сл.работи.Приватноста си ја нарушуваме до онаа мера до која ќе дозволиме а доклоку не сме активни како можи да си ја нарушуваме приватноста.Јас на пример имам ставено слики за кои ми е сеедно кој ќе ги види,за тоа ги ставам за гледање.