RE: Барам работа (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

mosa -> RE: Барам работа (13.3.2011 18:52:34)

i jas baram rabota,imam uste nekolku ispiti od faks(soc rabota),no bi rabotela i nesto vo market ili prodavnica bidejki znam deka tesko ke najdam po struka osobeno mojata bransa.[sm=smiley19.gif]

mosa -> RE: Барам работа (16.3.2011 15:09:53)

znaci ako vi naleta nesto slobodno izveste me.pisete u privatna poraka ili na temava .

ljubicicaaa -> RE: Барам работа (26.7.2011 0:28:51)

незнам дали го погодив вистинското место за ова прашање,ама се надевам ке ми одговори некој[sm=smiley1.gif]
инаку ме интересира дали некој е запознаен за практиканската работа во прокредит банка, т.е каде се одвива,колку се плака, и најбитно дали има некакви шанси да те вработат ако се покажеш нормално[sm=jezicek.gif]
јас одамна се мислам да аплицирам ама се се мислам....
се надевам ке ми одговори некој
фала поздравче

Maca25 -> RE: Барам работа (26.7.2011 8:54:14)

љубица, додека си на обука во прокредит (тоа обично кај нив трае и до 6 месеци) платата е 6000 денари, односно храна, превоз и нешто ситно. додуша ова беше пред 3 години кога јас бев кај нив на разговор. ти слободно јави си се и распрашај се. Се надевам дека ти помогнав малце [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

blue_blue -> RE: Барам работа (26.7.2011 9:20:28)

Прокредит не е баш некој пожелен работодавец од информациите кои ги имам. Многу лоша атмосфера владее помеѓу вработените, сите на сите им забиваат нож, нема доволно вработени па се седи до ниедно време (пред 7 никогаш не си одат дома). Платите се смешно мали, а дали ќе те вработат - не верувам пошто лани затворија 7-8 експозитури и отпуштаа луѓе и сите што им беа на договор не им ги продолжија договорите. Ако баш сакаш работ аво банка види во шпаркасе, халкбанк, ТТК...

kuklica -> RE: Барам работа (26.7.2011 10:19:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Прокредит не е баш некој пожелен работодавец од информациите кои ги имам. Многу лоша атмосфера владее помеѓу вработените, сите на сите им забиваат нож, нема доволно вработени па се седи до ниедно време (пред 7 никогаш не си одат дома). Платите се смешно мали, а дали ќе те вработат - не верувам пошто лани затворија 7-8 експозитури и отпуштаа луѓе и сите што им беа на договор не им ги продолжија договорите. Ако баш сакаш работ аво банка види во шпаркасе, халкбанк, ТТК...

potocen odgovor za procredit nikoj ne mozese da ti dade i plus toa mozes da dobies otkaz navecer vo 7 fala na sorabotkata ama od utre ne si na rabota ne sme zadovolni od tebe a za sto ne ste zadovolni ???? nema objasnuvanje ne im se znae na kutrite od denes za utre dali ke ostanat bez rabota

ljubicicaaa -> RE: Барам работа (26.7.2011 10:36:06)

фала многу на сите што ми помогнавте малку со вашите одговори[sm=smiley1.gif]
инаку јас век аплицирав за таа праксата, ама ајде од кога аплицирав ми вратија пак некое писмо од службата за човечки ресурси, да напишам незнам мотивационо писмо зошто сум сакала да работам таму, а јас веке тоа го направив и претходно кога аплицирав, некако мн ја комплицираат работата[sm=smiley24.gif] а знам дека затворија доста експозитури. незнам јас си мислам пак да му го испратам тоа мотивационо писмо шо ми го бараат пак ке ако ме викнат на разговор ке видиме шо е како е[sm=jezicek.gif]
п.с би сакала за во било која банка да работам ама некако за др банки нема баш некои огласи за тоа за прокредит се лажеме[sm=smiley36.gif]

Nadezna -> RE: Барам работа (27.7.2011 18:40:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ljubicicaaa

незнам дали го погодив вистинското место за ова прашање,ама се надевам ке ми одговори некој[sm=smiley1.gif]
инаку ме интересира дали некој е запознаен за практиканската работа во прокредит банка, т.е каде се одвива,колку се плака, и најбитно дали има некакви шанси да те вработат ако се покажеш нормално[sm=jezicek.gif]
јас одамна се мислам да аплицирам ама се се мислам....
се надевам ке ми одговори некој
фала поздравче

Jas bev kaj niv na dve intervjua, apliciraj, mene ne me primija , ama znam drugi koi vlegoa bez vrski. Posle te zadrzuvaat, ama platata ne e enesto posebno

ljubicicaaa -> RE: Барам работа (27.7.2011 21:42:33)

веке аплицирав, само ми се јавија требало да си го преправам мотивационото писмо, демек да напишам нешто повеке за банката, колку знам за неа, бла, бла.. сакале од потенцијалните кандидати да видат колку знаеле за банката[sm=smiley17.gif] па сега да се седне и да читнам нешто плус за банката и да им пишам[sm=smiley2.gif] па ке видиме шо ке бидит[sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: Барам работа (27.7.2011 23:01:33)

Леле, аман веќе со тоа колку знаеш за банката, уште на тоа одат, јас пред 5 год аплицирав и тогаш тоа го бараа, како најважно за да те вработат да е тоа колку знаеш за банката. Еве јас ќе ти кажам, Прокредит е банка која се грижи за малите и средните претпријатија и нив им дава кредити бла бла, и се труди да биде поразлична од другите банки, со тоа што има поинаков пристап со клиентите и кажи си нешто со свои зборови или прочитај на веб странта 5 реченици се.
Инаку кога аплицирав јас бев во потесниот круг и заедено со мене аплицираше исто од мојот град познаник и тоа со ДИВ факултет и замислете него го примија, а мене не[sm=smiley13.gif]
И сега пред неколку дена го сретнав и ми кажа дека се откажал, не го исполнувала работата, ниски плати, многу работа, без можност да просперираш, да напредуваш и сите што биле тогаш вработени откажале. И ми рече ич да не ти е криво што не те примија, мене ми е криво, можеби ќе беше подобро да не ме примеа
Ама како и да е, ако те примат како практикант и да не ти дадат решение, сепак ќе ти биде искуство плус за понатаму во животот. Се разбира ако немаш некоја друга шанса во моментот

SkCura77 -> RE: Барам работа (26.12.2011 13:19:25)

Барам работа, имам искуство како секретарка и преведувачка, знам 3 странски јазика и компјутери, можам да приложам и препораки. Ако ви е потребен ваков профил, пишете ми приватна порака. [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zapce -> RE: Барам работа (15.3.2012 11:30:11)

Девојчиња дали го видовте огласот, еве ви мала помош од мене до вас.
Не знаев каде да го ставам, можеби треба да има посебна тема каде ке ставаме огласи кои ке ги пронајдеме а не одговараат на вашата струка, па да им помогнеме на останатите.
Лилипут има потреба од воспитувач со завршено соодветно образование. Познавањето јазик, посебно англиски ќе се земе како дополнителна вештина. Исто така имаме потреба и од друг вид на кадар за кој е потребно завршено средно образование. Квалификации: 1. Завршено педагошки факултет - предучилишна возраст, познавање англиски јазик 2. Заврешно средно образование.
Вашите податоци или CV-a испратете ги на наведената електронска адреса. Телефонските јавувања без дополнителни CV-a нема да се земат во предвид. Ќе бидете повикани на разговор. E-mail: julijana.liliput@gmail.com Tel: 075/274-979

Maca25 -> RE: Барам работа (15.3.2012 13:01:50)

Ај и јас да си се огласам овде - Толкувач по германски јазик, искуство во писмени преводи, до сега работев во текстилна компанија како рефернет за увоз/извоз. Брза и снаодлива[sm=smiley1.gif]

vezilka RR -> RE: Барам работа (15.3.2012 13:17:00)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ај и јас да си се огласам овде - Толкувач по германски јазик, искуство во писмени преводи, до сега работев во текстилна компанија како рефернет за увоз/извоз. Брза и снаодлива[sm=smiley1.gif]

Јас деновиве ги листам огласите оти мажле сака да ја менува работата па да видам што се нуди..хе,е ко божем така се наоѓало работа. Нема везе, еве на што налетав пред 15 минути..

КОНКУРС Германска компанија има потреба од оператори за Call Center, со одлично познавање на германски јазик. Kompanija gjermane kerkon 20 punetor meshkuj dhe femra me njohuri gjermane ne Shkup. Deutsches Marketing- und Vertriebsunternehmen sucht 20 deutschsprachige mannliche und weibliche Mitarbeiter fur lhr Call Center. Bewerbungen unter: Tel. (+389 5296320) ab 10.00 Uhr

jagodica -> RE: Барам работа (16.3.2012 2:56:49)

Baram rabota ,ama vo Bitola inaku sum diplomiran vospituvac i imam 3 godisno rabotno iskustvo so deca
imam raboteno i vo prodavnica
ako nekoj znae nesto neka pisi
znaci Bitola nema snasi da se vrabotis ako nemas vrski[sm=smiley13.gif]

rina13 -> RE: Барам работа (16.3.2012 8:08:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Vo Okiteks baraat komercijalen referent so poznavanje na germanski jazik.

Maca25 -> RE: Барам работа (16.3.2012 8:54:38)

vezilka i rina фала ви многу![sm=smiley31.gif]

Pepelaska * -> RE: Барам работа (16.3.2012 15:22:52)

Јас барам работа која може да се работи од дома( било каква ) , значи онака хонорарно, ако знае некој нека ми каже.
Инаку сум дипломиран учител( одделенска настава ) , работно искуство референт за продажба во Тобако Together 24/7, две години

ljubicicaaa -> RE: Барам работа (16.3.2012 21:43:16)

да не сакаш да се зачлениш во орифламе ??[sm=smiley36.gif] сега не е баш со седење дома, ама така некако, кога ке си пиете кафенце со пријателките ке им го понудиш каталогот...
јас сум неколку години и имам своја мрежа, па си земам парички без многу работа[sm=smiley36.gif]
ако си заинтересирана кажи, т.е ова е за сите заинтересирани[sm=smiley2.gif]

Pepelaska * -> RE: Барам работа (16.3.2012 21:47:08)

Уф не знам , бев додека бев на факултет и ако веруваш еден денар не заработив за мене,

Andriance -> RE: Барам работа (16.3.2012 21:54:28)

Ako megju vas ima Programeri...ili popularno nareceni JAVA DEVELOPERI....neka prati mail na a.kulevanova@eos-matrix.com

Viktori -> RE: Барам работа (16.3.2012 22:03:11)

да не ви требаат социјално работници? слушам од стрес се нарушуваат меѓучовечките односи во фирмите, па да припомогнам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ljubicicaaa -> RE: Барам работа (16.3.2012 22:13:39)

еххех изгледа не ти објаснале како може да се заработи [sm=smiley36.gif] заработуваш од разликата на производите, и плус со ширењето на мрежата и од тоа заработуваш[sm=smiley1.gif]
јас како што не одам на работа баш ми идат убо паричките од орифламе, си ги плакам производите што си ги порачувам за мене со разликата во цената, и другите ми се плус...
ако се решиш пак да пробаш тука сум[sm=smiley2.gif]

Olivia -> RE: Барам работа (16.3.2012 22:26:39)

Балфин МК – компанија водач на најголемиот проект „Skopje City Mall“ – како прв најголем модерен трговски центар во регионот сигурно ќе има потреба од многу нови вработени, ако има некој некое инфо нека пише !

Тања РР -> RE: Барам работа (16.3.2012 23:39:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Јас барам работа која може да се работи од дома( било каква ) , значи онака хонорарно, ако знае некој нека ми каже.

Потпис!

Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>