|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација
17.10.2011 22:39:21   
bebuskoo
zdravo na site! jas sum nova na forumof. gi citam site iskustva za insemnacia se nadevam deka i mene cemi uspee 5 god sum vo brak gi napravivme site ispituvanja i se bese ok no ete neodi i doktorot vikase sega da probame so insemnacija mozebi cemi uspee pozz do site

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 751
17.10.2011 22:58:13   
busavka
Pozdrav bebuskooo dobredojde na forumov!

(Одговор на членот bebuskoo)
Непосредна врска до пораките: 752
17.10.2011 23:12:53   
bebuskoo
fala busavka? se nadevam ubavo cese druzime user posted image

(Одговор на членот busavka)
Непосредна врска до пораките: 753
18.10.2011 8:21:54   
andrijana_s
Sanja i jas napraviv self clear test i prviot vo petokot mi izleze user posted image crtata bese mnogu bleda, da ja gledas so lupauser posted image poradi toa napraviv pak vcera sabajleto eden i mi izleze negativen i po molba na mazmi sinojka napravivme uste eden i toj pak izleze so dve crti no mnogu bleda e crtata. Ke se pobudalam user posted image Inaku za Sure check ne se sekiraj zasto toj e za poslem prviot den od docnenjeto na menstruacijata pa taka da e mnogu rano za toj da se pravi.

Непосредна врска до пораките: 754
18.10.2011 8:44:36   
vesna1
Ajde da dade gospod na site da bide pozitivno i za devet meseci so bebuski vo raka. Mene sestra mi me spobudale ja fatil i stomacen virus so temperatura i samo mi se javuva na sekoj saat bebeto ke mu stane li nesto, kako jas da sum doktor. I vikam javi mu se na Petanovski i prasaj?
Ajde so pozitivni misli.user posted image

(Одговор на членот andrijana_s)
Непосредна врска до пораките: 755
18.10.2011 8:48:57   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: andrijana_s

Sanja i jas napraviv self clear test i prviot vo petokot mi izleze user posted image crtata bese mnogu bleda, da ja gledas so lupauser posted image poradi toa napraviv pak vcera sabajleto eden i mi izleze negativen i po molba na mazmi sinojka napravivme uste eden i toj pak izleze so dve crti no mnogu bleda e crtata. Ke se pobudalam user posted image Inaku za Sure check ne se sekiraj zasto toj e za poslem prviot den od docnenjeto na menstruacijata pa taka da e mnogu rano za toj da se pravi.

bremena si milio posto.se lesno :-)

Непосредна врска до пораките: 756
18.10.2011 9:07:46   
Sajna
Adrijana, vesna kaj vas bledo i edvaj se gleda kaj mene se dve ubavi JAKI rozevi linii, eve denes sabajle samo sto stanav maz mi vika STOP i mi izvadi SELF CLEAR i uste eden od JAKA radovis neznam kako se vikase mu rekol doktorot deka na prva utrinska ako pokazat dvata bremena sum (ama pak jas na eho i preku krv dur ne vidam ne veruvam) i mi gi namesti se user posted image za tri minuti dvata testa bea pozitivni i toa ubavi rozevki linii se nadevam deka sum user posted image a se nadevam i za vas deka ste user posted image pa zaedno da si proslavimee backi i mnogu sreka na site a jas u petok ke vi kazam 100 % sto e rabotava user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 757
18.10.2011 9:09:39   
Sajna
ZAGRIZENA ajde kazi do kade si , kako si mila...ima li nesto novo te snema .... se nadevam imas ubavi rezultati ajde pisi ni

Непосредна врска до пораките: 758
18.10.2011 12:20:09   
bebuskoo
cestitkiuser posted image user posted image do site sto sve bremeni so lesno dasi pominete,i site sto sakame da si gi vidimeuser posted image sto poborzo srecno.

Непосредна врска до пораките: 759
18.10.2011 23:58:45   
zagrizena26
Zdravo na site, jas sum uste vo iscekuvanje edvam cekam nedela da dojde test da napravam pa da vidam sto ke se desi epten mnogu panicam veke nemozam samata sebe daa si se podnesam neznam kako bi izdrzala do nedela od panika se ensto me boli mi se vrte neznam uste kakvi simptomi ne mi pominaa niz glava.Navistina e tesko i epten macno cekanjeto.Ke poludammmmmmm.Samo daj Boze za arno da e se ke se zaboravi.Fala vi na podrskata i mnogu uspesi na site, sto bobrgu site da se raduvame za tie mali sustestva,kako sto velat starite da pacime od niv sto nema da bidat umni a ne da placime za niv.:))))Pozzzzz i dobra nok

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 760
19.10.2011 8:42:15   
Sajna
Zagrizena ti koga pravese inseminacija neli ti edna nedela pred mene napravi??? zasto cekas tolku mnogu...ili vo ist period napraivme??jas minatiot ponedelnik ja napraiv pozz

(Одговор на членот zagrizena26)
Непосредна врска до пораките: 761
19.10.2011 9:16:42   
zagrizena26
Ne Sanja pravev samo edna den pred tebe vo nedelata i tocno vo nedela mi se paga 15 dena.Samo neznam kaj bi pravela test preku krv vo nedela za sto kaj nas malo mesto vo nedela ne rabotat labaratoriite a i ponedelnik neli e neraboten den pa znaci bi trebalo do vtornik da cekam.Mozi eden preku mokraca da napravam pa da vidam.Pozzzzz

Непосредна врска до пораките: 762
19.10.2011 9:34:03   
andrijana_s
Sanja i Zagrizena dali ke go pravite testot preku krv na privatno ili pak na drzavno. Jas prasav vo edna labaratorija za na privatno i kosta 1000 den. pa neznam za kade da se odlucamuser posted image

(Одговор на членот zagrizena26)
Непосредна врска до пораките: 763
19.10.2011 10:51:47   
Sajna
Jas beve sega vo FARMA HEM me cinese 800 denari pa ke vidime do popladne mi rekoa ke bidat gotovi se nadevam na user posted image i na toj test.... inace sto se rasprasuvav site imaat razlicno mislenje za inekciive pregnil kako vlijaat na testovite doma sto se pravat duri cudno mi paga veke se toa ama ajde zdravje ke vidime posle sto ke bide

Непосредна врска до пораките: 764
19.10.2011 14:00:38   
sunshine0704
user posted image cestitki za trudnicite vi posakuvam ubava i lesna bremenost-mnogu se raduvam koga ke procitam vakvi ubavi vesti. Inaku jas za nekoj den ke odam da mi kaze d-rot so rezultatite kako sme-ispituvav hormoni i maz mi spermogram pred inseminacija i ke vidime-cela sum isplasena so ke bide... posle ke ostane uste proodnosta na kanalite da se proverat.. 

Непосредна врска до пораките: 765
19.10.2011 15:08:53   
Sajna
epa eve 100% informacija koja nasite doktori ocigledno ne ja znaat za zal sega dobiv rezultat od testot beta hcg i e mijaturen samo 1,56 a site domasni testovi za bremenost mi se pozitivni sto znaci po se izgleda inekciite vlijaat user posted image a bas se izraduvav deka konecno sme uspeale user posted image

(Одговор на членот sunshine0704)
Непосредна врска до пораките: 766
19.10.2011 15:33:34   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna

epa eve 100% informacija koja nasite doktori ocigledno ne ja znaat za zal sega dobiv rezultat od testot beta hcg i e mijaturen samo 1,56 a site domasni testovi za bremenost mi se pozitivni sto znaci po se izgleda inekciite vlijaat user posted image a bas se izraduvav deka konecno sme uspeale user posted image

user posted image user posted image Мила Сајна многу ми е жал за целата ситуација, меѓутоа мора да бидеме храбри и да продолжиме понатаму. Ајде биди силна со тебе сме сите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 767
19.10.2011 18:56:42   
bebuskoo
Sajna srcka bas mi e zal a tolku se nadevav deka ke me izraduvas no ne se sekiraj razocaruvanje i otkazuvanje nema pozz

Зами НАСМЕВКА и подари ја на оној кој ја немал никогаш.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 768
19.10.2011 19:40:46   
sharlot
Sajna navistina mi e zal za testot sto ti ispada negativen ,se mislam da ne go napravi prebrzo , da ne treba da go pravis nekade vo sabota? kako i da veruvam deka navistina ti e tesko,dozvoli si den dva da bides tazna ,a potoa naredniot mesec povtorno so novi sili.nemoj nikogas da se otkazuvas. ke vidis deka ke si dobies bebence na ovoj ili na onoj nacin.

Непосредна врска до пораките: 769
19.10.2011 19:44:10   
sharlot
Zagrizena 26 jas mislam deka mozes testot da go napravis i vo sabota na 14 den .jas bev vo sistina tocno na 2 nedeli od inseminacijata,sto znaci na 14 den, me cinese 400 denari ajde mozwe i tebe 14-ot den ke ti bide sreken .jas utre treba da odam na genikolog i da go napravam moeto prvo eho ,mmnogu sum nekako nestrpliva a i nekako isplasena se dur ne ne mi kaze doktorot deka se e vo red.

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 770
19.10.2011 22:07:40   
andrijana_s
Sanja bas mi e zal za testot, sega i jas se zagriziv i kaj mene inekciite pregnil da ne vlijaat vrz testot pa se pojavuva taa bleda crtickauser posted image No kako i da e mora da sobereme slli i da prodolzimeuser posted image

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 771
20.10.2011 8:30:42   
vesna1
Vi kazuvav za sestra mi deka pravese inseminacija, vcera dobiv mnogu pogrdni zborovi od nea deka sum i go ubila bebeto pa strasno sum ljuta. Jas procitav na forumov deka posle inseminacija davaat Urogestan i ja prasav dali nesto i dale da pie, i se javivme vo Remedika kaj sestrata na Petanovski i taa ni rece Hacilega sekogas dava,Petanovski nikogas ama ako saka moze da si go pie nema steta.
I go kupi i pocna da go pie pa kaci temeratura, proliv, povrakanje i se javivme pak vo Remedika i i rekoa da prekine. Megutoa temperatura seuste ima, znaci i e virus ne i e od Urogestanot.
I vcera pravela test za bremenost i izlegol negativen i pocna da mi se dere kako jas sum i go ubila bebeto sto sum ja naterala da pie tableti Urogestan pa ona od niv imala temperatura i povrakanje.
Tolku sum i ljuta nejku da ja vidam vise. A da ne zboram sto i dadov 5000 dena bez MM da znae za inseminacijata.user posted image

Непосредна врска до пораките: 772
20.10.2011 8:39:14   
Sajna
Jas ne se otkazuvam seuste si se ubeduvam deka e rano bidejki imam uste celii 5 dena do 14 dena od inseminacija taka da oficijalno ke ve izvestam ili vo ponedelnik ili vo vtornik vo sekoj slucaj faala vi na site za podrskata mnogu mi znaci user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vesna1)
Непосредна врска до пораките: 773
20.10.2011 9:06:18   
andrijana_s
Dobro utro menstruacijo!
Denes ke si go dadam denov da si taguvam a od utre pak se otpocetok...user posted image

Непосредна врска до пораките: 774
20.10.2011 9:28:17   
Sajna
ajdeee andrijana nema taguvanje ni minuta jaki sme niee user posted image user posted image user posted image user posted image uste malce pa na nervno :))))

Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?