Melanija RR
|
Ах мили мои рр Патот кој мора да го поминеме ќе го поминеме ,мораме и сакаме.Борбата не е лесна,но мора да ја водиме. Ако верувате за 2 години обидување само еднаш имам правено домашен тест и тоа после 2 месециобидување со каснење симптоми и една црта и добив на 35 ден првпат во живот.И од тогаш повеќе од 1,5 година тест не правам и не верувам на симптоми,кои рака на срце само два пати сум ги имала.Затоа на сите им советувам да не прават тест туку кога ќе касни повеќе дена да оди на проверка преку кирв. Затоа Сајна,Линдичка и Лилјак ве молам не се оптеретувајте,преголемата желба си го прави своето.Незнам ни јас од каде и зошто сум позитивна,и покрај се,иако на 3 месеци ме фаќа криза ден за плачење но не кога ќе добијам туку отпосле. Ви ја пуштам сета среќа,ве гушкам и праќам сила
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
|