lindicka -> RE: Инсеминација (30.4.2012 23:36:38)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: aninanna ИЗВОРНА ПОРАКА: zagrizena26 Zdravo aj ve molam za sovet deneska gi kupiv AGNES od zegin 361 den bugarski se dali se tie sto gi pisevte,kako gi piete i od koga da pocnam da gi pijan denes mi e 5 den od ciklus pisete mi i za sto najvise se koristat????Fala vi odnapred.pozzzz Zdravo do site rr, zagrizena26 - sakam da ti odogovoram za Agnes apcinjata, jas eve gi pijam veke 1 mesec i ne osekam promena - vsusnost denes mi kazaa deka ne trebalo da se kombiniraat so drugi apcinja ( a jas vo isto vreme zemam i bromergon 1/4 za prolaktinot). kaj mene veke dva meseci nema ovulacija ( da se izrazam podobro suva sum ko barut)[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] - no od denes mi rekoa da gi zemam samo AGNES po 2 na den ( sabajle i vecer) i da bidam trpeliva zasto aptekarkata mi rece 6 meseci bil kursot za zemanje na AGNES. Ti posakuvam kaj tebe da ima vednas rezultat i se da bide ok. Здраво, и јас ги пијам овие апчиња, Агнес, што е всушност Витекс АгнУс Кактус, јас почнав да ги пијам од прв ден на циклус, по едно на ден, така ишува на упаството. Инаку, може да се пијат од кога ќе гу купиш[sm=jezicek.gif], значи и од средина на циклус и пред циклус, нема определување, барем такас ми кажа аптекарката. Јас ги пијам прв месец па ќе видиме. А дали се пијат во вториот ден на циклус? т.е од 14ти ден? Што ако настанала бременост? Или пак се пијат и во вториот дел од циклусот? [sm=smiley19.gif] Инаку почнувам да имам симптоми на овулација а 10ти ден ми, значи изгледа се ефикасни.Поздрави се најдобро
|
|
|
|