Lina* -> RE: Инсеминација (16.2.2013 11:20:52)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kate18 Samo sto dojdov od merenje na folikul,mi bese 14mm,doktorot mi vika nema sansi vikendov,dojdi vo ponedelnik popladne, jas mislam deka ke bide kasno za insemenacija. Mnogu sum nezadovolna od neserioznosta, od tolku mnogu pacienti ne mozat dovolno da se posvetat i do kraj da ja isteraat rabotata, i samo se naucile ke bide drugiot mesec...Kaj privatno plakas, a pregled trae samo 2 min.Ve molam za sovet ako znae nekoj dobar doktor sto celosno ke bide posveten na pacientot,a ne jas da moram sekoe odenje da ja raskazuvam celata moja istorija ...u stilot aj potseti me sto bese...Morav so nekogo da spodelam, zosto ke puknam [sm=hudicek1.gif] Kate18 voopsto da ne se sekiras,tocno ti rekol doktorot,ako folikulot ti bil 14mm,toj rasti po 2 mm sekoj den znaci vo ponedelnik bi trebalo da ja dostigni idealnata golemina od okolo 20mm i taman mozi da ti stavi ineksija Pregnil za da prsni folikulot.Znaci povtorno ke ti recam,bez gajle vo red e,imam odeno 100 pati na merenje na folikuli i so segasnive 14mm nemozi ama bas nisto da ti pravi,premali se.Pozdrav dusicke pa ke pisis ponedelnicki so si napravila[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|