arh_diz -> RE: Испитувања во бременоста (18.1.2013 8:34:58)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Evangelija Vi blagodaram mnogu.... Jas ne ni znaev deka moze da se potpisam vo slucaj na rizik,mojot ginekolog ne me informirase....Na zalost i tokmu poradi losata raka na ginekologot pri zemanjeto na mojot prv bris pretpostavuvam deka mi go predizvika spontaniot abortus,toa bese mojata prva radost,mojata prva bremenost vo 18 nedela.Imam slusnato deka pri zemanjeto na bris ne smee da se pojavi krv vo sekretot,a kaj mene se pojavi i mnogu me bolese koga mi zemase bris. Sto da pravam kaj koj ginekolog da odam,ve molam za preporaka na mnogu iskusen ginekolog vo Sistina i dali pretodno treba da zemam odjavnica od kaj ovoj maticen ginekolog? ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna ako sakas privaten doktor odi vo remedika kaj dr petanovski, dr hadzi legja, i dr dimitrov, naj dobri se, ama prv e petanovski ;) inace eden pregled ginekoloski kosta 1500 denari. a vo sistina imase uste eden doktor dobar w mn go falat, lazarevski mislam taka nesto. zal mi e sto ti se slucilo ova, imaj trpenije posøe dozd izlaga sonce. ke ti dade gospod pak ne se sekiraj
|
|
|
|