RE: Магнезиум (Целосна верзија)

Форум >> [Бременост] >> Бременост и породување

Порака

Cvekelencule -> RE: Магнезиум (20.12.2014 1:17:55)

Јас пијав магнезиум Директ за сите три бремености пошто имав висок притисок и многу ми беше убаво кога ќе си се напијев,а за отоците во нозете и рацете да непрам муабет грчеви колку сакаш ама се ќе издржиме за душинава наши ајде женски стегајте заби уште малку ви останува само со лесно да ви биди да си се израдувате со слатки беб[sm=duda.gif]улина [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Melanija RR -> RE: Магнезиум (25.12.2014 22:28:29)

Cvekelencule и babygirl88 постовите за крвен притисок се префрлени во соодветната тема ТУКА

gina -> RE: Магнезиум (30.12.2014 15:08:38)

i jas nepijam magnezium a imam nbolki vo polovinata i desniot kolk i povremeno vo dolniot del na stomakot ive i denes imam kako podlapnato nesto da mie taka ocekam maticniot mu spomnav ne mi rece da pijam magnezium denes ke go pratam mm da mi zeme da ne si igram igracki
vo isto vreme li treba da se pie sekoj den i koga e najubavo da go pijam nautro ili navecer

Hopeful RR -> RE: Магнезиум (30.12.2014 15:18:17)

gina, мора да пиеш магнезиум, батали тоа што не ти кажале, во цел свет се препорачува. Јас пијам два пати на ден по 250мг, и гледам да се точно на 12 саати за да бидам покриена цело време. Кога имам плус болки или грчеви, пијам уште еден, а матичната ми рече ако имам многу болки да пијам редовно по 3х дневно, на 8 саати.

gina -> RE: Магнезиум (30.12.2014 17:47:55)

mm mi zel magnezium od Natural Wealth od 250mg pa sega si vikam da pijam po edno na den ce se napijam vecerva

nadez vera ljubov -> RE: Магнезиум (9.1.2015 15:45:42)

jas zemav manezium od pharmavital germanska firma vo zegin od 250 mg 150 tableti 399 denari

Страница: <<   < Претходна страница  2 3 4 5 [6]