|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес ?
28.9.2009 8:10:37   
mami
ники...пакувај се и доагај наваму..со нас нема да ти биде досадноuser posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 401
28.9.2009 8:21:43   
srekna mama
одлично,наспано,малку мислам како ке биде денес-ке примаме вакцина-ама ке биде ок.знам

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 402
28.9.2009 8:33:39   
profesorica
наспано, супер...user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот srekna mama)
Непосредна врска до пораките: 403
28.9.2009 8:44:22   
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ники...пакувај се и доагај наваму..со нас нема да ти биде досадноuser posted image

Ubavo bi bilo, ama ke me ocekuvaat i nekoi obvrski ovde i dodeka ne gi zavrsime nisto od toa.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 404
28.9.2009 8:51:36   
Палешка РР
Уморно...како да е последен, а не прв работен ден user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 405
28.9.2009 9:37:48   
arh_diz
Denes se custvuvam super se spremam za vo Skopje.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 406
28.9.2009 10:58:55   
none
jas se spremam za na doktor da vidime do kade se mojte folikulcinjauser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 407
28.9.2009 12:08:40   
mami
се надевам дека се убави, паметни, зрели за да бидат оплодениuser posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 408
28.9.2009 12:20:09   
barbi
Super se custvuvam eve se spremam za na gosti vo Skopje.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 409
4.10.2009 16:25:35   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image денес сум катастрофа се скарав со татко ми и се осекам ужасно ме повреди тоа што бев во право а тој никако да признае е баш ме заболе и цел ден сум вакваuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот barbi)
Непосредна врска до пораките: 410
4.10.2009 16:29:28   
niki
Супер се чувствувам, си го светнав фрижидерот, а за награда мм не одведе на ручек во ресторан покрај плажа, времето убаво, сончево, морето мирно, милина......убаво се наручкавме и сега малата спие, а јас да видам што сте правеле додека ме немаше...

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 411
4.10.2009 16:30:05   
Еца
Сигурно не е нешто сериозно, ќе се смирите нелиuser posted image немој да се нервираш, ако ти биде полесно исплачи се, но обавезно да му се смириш па дури и ако ти си во право.Животот е краток, надминете ги сите недоразбирања, убавите спомени остануваат во срцето. Ајде мила знам дека го можеш тоа, купи му чоколада, однеси му ја(знам дека сте си блиску нели?)дај му и само кажи му, знам дека сум во право, ама те сакам и ова е за тебе. Немој да ги оставиш работите такви какви се во моментот, верувај еден ден може ќе зажалиш.user posted image user posted image user posted image Ова ти е совет од срце даденuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 412
4.10.2009 16:36:06   
denicka
denes se osekam bolno. dobiv sabajle i od bolki mi idese glavata od zid da ja udiram. nisto od moite 99%. ne ja docekav sreda. ama znam deka ke bide zasto ovoj pat mi kasnese samo 1 nedela.user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 413
4.10.2009 16:37:14   
Bogdancanka
фала Елена али денес едноставно солзите неможам да ги сопрам само се кријам дома и си плачам се разбира ке му простам ке одам кај него али нема правда денес не али утре секако ке одам и за тоа што се скаравме е за негово добро али тоа ти некогаш ако се постари несакат да слушат си остануваат на тоа дека се они си знаат дури и кога не се во право а јас сум си плачка така да криво ми е иuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ке ми помине до утре.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 414
5.10.2009 7:29:13   
none
Dobro utro na site forumki izgleda jas ponedelnicki zapocnav so forumot,epa kako ste, kako go pominavte vikendotuser posted image

Непосредна врска до пораките: 415
5.10.2009 7:35:33   
srekna mama
добро утро и од мене!Еве денес наспани,одморени-одлично ни почна денот,се надевам така и ке заврши!

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 416
5.10.2009 12:22:48   
mother 29
хиперактивноuser posted image

(Одговор на членот srekna mama)
Непосредна врска до пораките: 417
5.10.2009 12:41:50   
Enika
uf uste se mucam so pms-ov, nervozna sum i krajno depresivna....odozgora na toa i majka mi me napnuva za sve i svashta kako i uvek i mislam deka ke poludam...ednostavno ne razbira deka nezjinite komentari me zamaraat i nejzinoto meshanje  se i sesto i deka ona e uvek u pravo!!!rikam ko luda denovive...znam deka hormonive mi vrijatasea ama mi se sobraa mn rab pa eve denovive si se olesnuvam so placenje naveceruser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 418
9.10.2009 8:20:59   
profesorica
Денес сум необично среќна, имено мм сабајле ме гледа и му вика на Дамјан:леле тато види ја мама незнаеш дали е секси порфесорица или секси секретарицаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ова ми го има кажано милион пати ама сабајлево ептен го погоди моментотuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 419
9.10.2009 9:43:06   
penelopa
Jas sum bolna veke cela nedelauser posted image ...iskereno mi se pie kafe...dovolno čaevi ispivuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 420
9.10.2009 9:45:27   
bojanas
Денес едвај чекам да одам во Битола. Конечно да мрднам некаде од Скопје. Ми недостига шетање а со бебата тешко ни оди шетањето

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 421
9.10.2009 9:45:34   
Bogdancanka
денес сум супер уште малку се спремам ке одам кај мама таму се моите златца внучињата user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 422
9.10.2009 10:17:28   
mother 29
одлично!

Непосредна врска до пораките: 423
9.10.2009 11:14:07   
Enika
i jas su odlicno kako mother29...ke idam do fax i posle moze ke shetnam na soncevo...da go fatam malku..i use poveke sum super zaso znam deka vecer ke nanam vo pregratkite na ljubovtauser posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 424
9.10.2009 11:17:00   
ripce
добро ми почна утрото, дружење со рр, па вообичаените активности со син ми, пресоблекување, јадење... ќе видиме како ќе ми биде остатокот од денот

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?