Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
донекаде добро сум досега бев во Гевгелија за тоа што требаше да завршам речиси се ми остана за во понеделник ништо не завршив и се изнервирав секаде гужви и турканици а потоа продолживме со сестра ми малку на шопинг има некое наление
imam edno prasanje: kako se otvaraat temi za razgovor i dali sekoj moze da otvori tema ili ne? sakam da porazgovarame za pobeduvanje na stravot od vozenje. 10 godini imam polozeno a premnogu malku imam vozeno. sakam da vozam, bidejki mi e potrebno za polesno izvrsuvanje na sekojdnevnite obvrski, no nikako da resam i hrabro da sednam zad volanot. pomos kako da go pobedam stravot
Bitolcanka баш се изнасмеавме го викнав и мажот ми да се приклучи. Инаку јас денес се чувствувам многу одморено. Мажот ми зеде одмор и јас сега си уживам
И јас не знаев како се отвора нова тема. Сега разгледував и најдов Оди на ФОРУМ, па влези во некоја тема на форумот, избери тема од таму и оди на - НОВА ТЕМА - лево означено со лист со црвени букви и извичник. Ти се отвора рамка за порака, како кога ќе одговараш на нечија порака (кога коментираш на било која тема од форумот), па си пишуваш наслов-прашање на темата и ја објавуваш со ПОТВРДИ, како и обично што правиш. Инаку јас немам возачка сеуште и не ни планирам некогаш да полагам баш поради тоа што нема да возам - се плашам многу. Подобро ми е друг да ме вози
Баш ми е мило Матеа што се насмеавте Јас тоа често си го практикувам, ми помага навистина...Еднаш и со дечкото си гледавме клипчиња со Мр.Бин, бевме навистина тажни претходно - се изнасмеавме Некои ги имав гледано, но кога го гледам него (и самиот како појава ми е смешен) никогаш не сум рамнодушна
Инаку јас сум добро денес, иако може и подобро, се разбира-како и секогаш Се регистрира и дечкото на рр, сам, без да знам јас - не ми се веруваше. Ете колку е убава, пријателска, прекрасна нашата рр
Да оваа наша РР е навистина супер, јас искрено да ви кажам дека со душа чекам да ви се придружам а гледам и мажот ми ѕирка Ајде едно големо за сите мамички кои не ни се добро расположени денес да ги расположиме малку
леле луѓе ме болат нозете од вчера некако чудно, како да немам сила во нив, едноставно ми се тресат. Вчера едвај Лука го носев, ке го кренам и се си мислам дека ке се струполам, синока исто и еве утрово пак истата болка. Ништо не ми е, ама како да ми се земени нозете
RE: Како се чувствувате денес ? 14.1.2010 12:32:55
Enika
Супер...вчера ми се падна паричката, а само што дознав дека една блиска и сакана другарка е трудна... мн сум срекна и и предложив нормално да ни се придружи на рр