Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женски напијте се по 1 чаша винце, ќе видите како ќе се расположите макар и сами и гледајте некое филмче-комедија, ќе се изнасмеете: вино + комедија = smile party
mother 29 јас баш за Нова Година водев војна со 2 типки. Едната другарка на дечкото, (болна од љубомора, што не не остави да дишеме откако сме заедно со него - ЗМИЈА) ми акна многу работи в лице - ми се пушти како ламја , а другата јатрва и, сакаше да ме удри, среќа мажот и ја тргна и дечкото мој ме одбрани. Мислам дека полош дочек немала никоја РР ...
Ајде жени немојте така..Палешка рече дека денес билосв. Игнат, што ке правиме денес тоа ке биде цела година..затоа- гушнете си ги саканите, заботавете на нервозите, барем за денес и уживајте... Ние цел ден си се гушкаме, си се галиме, се смееме и не ни планирам денес да се замарам за ништо
Jas od vcera se osekam utepano.Pritisokov pak mi varira nesto mi se spie ,a nesakam da spijam,mi se pie kafe ,a nesmeam uste edno zosto dojam,koka kola nesmeam ,dojam, aj edna casa voda valjda ke me osvezi.
Denes ubavo se cuvstvuvam, se iznasetavme so pogolemata kerkicka a pomalata so baba i dedo ja ostavivme. Inaku se naspav ovaa nok i fala mu na boga za toa i gomolam vaka i da prodolzi.
чул те господ Кате...ајде мерак ми е за богданчанка и сите оние кои толку посакуваат бебче, конечно да си го држат во раце и да му се радуваат на секоја негова насмевка, секој поглед...
Kako da me udril voz...Prvo,nosot mi e zatnat,taka da nemam cuvstvo nitu za miris,nitu za vkus...Vtoro,mi dojde crvenata armija(ako me razbirate )...Treto,na kraj so nervi oti site sme doma i kukava e kako da padnala atomska bomba,zatoa sto vo ovie denovi na praznici samo se lezi i jade...Pa taka na site strani opakovki od izedeni cokoladi i smoki,rasflrni alista,pernici i kebinja...Ke puknam...