Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 25.1.2010 13:45:39
zami
prv pat vo zivotov, se budev od glavobolka cela vecer, i sabajle stanav so glavobolka i eve cel den me boli, a piev aspirin sabajle, malce popusti i sega pak
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2010 13:55:45
ripce
леле ама сум нервозна уффффффф... уште отсабајле излегов да завршам за факултет заверка на семестар, пријавување на испит и еве дури сега се прибрав... 3 пати до книжара ова требало, па уште ова па уште ова, па 2 пати до банка уште толку требало да се уплати, и на крај кога се завршив 100 души застанале пред студентски прашања, не можам да дојдам на ред, ај у
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2010 14:10:12
BILE.F
На работа сум, ама со душа чекам да дојде 4часот да си одам дома, да јадам и да ги подигнам нозете. Не можам да седам на столчево , ме боли главата и немам концентарција! за Рипче! Кога ќе дипломираш ќе заборавиш на се!
< Поракaта ја уредил BILE.F -- 26.1.2010 14:11:51 >
RE: Како се чувствувате денес ? 27.1.2010 13:07:50
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
mami sto ti e
лош ПМС, ме сече стомакот, безвезно се осеќам ама тоа е. Вака кога ми е, знам дека до вечер ме стегне јака главоболка и ке добијам утре сабајле евентуално попладне
RE: Како се чувствувате денес ? 27.1.2010 13:10:31
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
mami sto ti e
лош ПМС, ме сече стомакот, безвезно се осеќам ама тоа е. Вака кога ми е, знам дека до вечер ме стегне јака главоболка и ке добијам утре сабајле евентуално попладне
Мами касни си чоколатце, гледај некој филм-комедија и опушти се на фотељата, ќе видиш дека подобро ќе се чувствуваш