Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 26.2.2010 17:19:14
Tanja K.
Denes super raspolozena na ENa i e rodenden.Polnime 7 god.I od sabajle so iznenaduvanje(podarok)ja razbudivme.Ke se pomocase od radost.I zatoa denot mi e super.
Никако...Од синоќа почна да ме боли глава,си легнав во 20 часот,мислејќи дека е минливо,ама еве ме утрово,за никаде сум...Се чувствувам како на левата страна од главата да имам некој тег од 10 кгр... Ќе да е некоја настинка,оти цела сум затната,очите ми солзат,цела ноќ се превртував во кревет...
Еве,веке почнав со чаеви и веднаш почнав да пијам Rhinostop...Единствено тоа ми помага во вакви случаеви...Единствена маана му е што ме тера на спиење...
О Палешка, ти до 3 и пол, а јас до 5 играв со Јана. Ич не и` се спиеше, а менееееее... А само што се вративме од вакцинација, па ем непоспиена ем растревожена и ем еве ја пак се буди...
и јас сум како претепана се ме боли цела вечер сум на фотеља по мерак на ќерка ми неможам веќе и утрово се испокарав со мм кога реков дека ќе ја одбијам во најскоро време тој мене зошто? реков една вечер помини како мене па нема да прашаш зошто